Ny restaurant på Frederiksberg høster roser og topkarakter fra gæsterne

thumb image

I maj måned har knap 20.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg DinnerBooking.com. Restaurant Mondän, der slog dørene op i begyndelsen af januar er strøget ind på top 10 over de bedst anmeldte restauranter på Sjælland i maj måned.


Det er ikke mange måneder siden, at Mondän, der byder på både dansk, fransk og italiensk gastronomi, åbnede på Godthåbsvej på Frederiksberg. Stedet er allerede blevet taget godt imod af gæsterne. Restauranten er nemlig strøget ind på en 8-plads på listen over de 10 bedst anmeldte restauranter på Sjælland på Dinnerbooking.com i maj måned.

Værdsat som gæst

Gæsterne skriver blandt andet:

”Super aften. Kreative og velsmagende retter, gode og alternative vin forslag, venlig og underholdende betjening. Man føler sig virkelig værdsat som gæst. Fornuftigt smalt valg af menuer med stor value for money effekt! Kommer igen!” – Vaughn

”Køkkenchef Mads Dalsborg levede op til vores ret høje forventninger! Maden og servicen sad lige i skabet, og vi kommer helt sikkert igen. Vi vil især smide rosende ord efter suppen, foie gras’en og deres desser ‘Hømælk’, der simpelthen er noget af det bedste vi længe har smagt. Kæmpe kadeau og på gensyn til Mondän!” –  Clara

Top 10 på Sjælland maj 2018

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. Kong Hans Kælder, København K 
  3. Søllerød Kro, Holte 
  4. Nærvær Restaurant, København K 
  5. Restaurant Jordnær, Gentofte
  6. Restaurationen, København K 
  7. Støvlet Katrines Hus, Sorø 
  8. Mondän, Frederiksberg 
  9. Ralph & Rudolph, København Ø 
  10. ENOMANIA, Frederiksberg C

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for maj 2018 er baseret på 19.840 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...