Nyåbnet restaurant høster roser i Nordjylland: ‘Absolut en omvej værd’

thumb image

I november måned har over 20.000 gæster vurderet deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com – og nyåbnede Abstrakt i Hirtshals er stemt til tops af nordjyderne. 

Har du brug for en god anbefaling til dit næste restaurantbesøg? Så er du kommet til det rette sted: I løbet af den forgange måned har vi nemlig modtaget hele 20.136 restaurant-anbefalinger fra gæsterne.

Her får du overblikket over de nordjyske restauranter, som har høstet de mest positive anmeldelser i november.

Helt i top finder man den nyåbnede restaurant Abstrakt – der er efterfulgt af anmelderroste Tabu i Aalborg, der tidligere på året blev kåret som Årets Gennembrud af Den Danske Spiseguide

Nyåbnet i Hirtshals

Abstrakt slog dørene op i efteråret 2017 med Kamilla Schiøtt og Simon Emil Christensen, der er tidligere køkkenchef på Fyrklit.

Blandt de positive tilbagemeldinger skriver gæsterne bl.a.:

“Ualmindeligt dejlig mad. Hyggelig atmosfære. God og dejligt usnobbet betjening. Absolut en omvej værd!!” – Niels

“En madoplevelse der ikke kan beskrives! Vi købte 5 retter og det var virkelig en oplevelse. Betjeningen var også helt fantastisk. Dejligt med så smilende et personale,” – Mette

“Sublim aften – God betjening og lækker mad, ikke noget at sætte en finger på,” – Martin


Book bord på Abstrakt ➤

Top 5 Nordjylland i november 2017

  1. Restaurant Abstrakt, Hirtshals 
  2. Tabu, Aalborg
  3. Rositas Bistro, Aalborg
  4. Mortens Kro, Aalborg
  5. Bistro59, Aalborg

Om opgørelsen

Hver gang du booker bord via DinnerBooking.com, får du tilsendt et spørgeskema med mulighed for at vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at man kun kan bedømme en restaurant, hvis man rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2017 er baseret på 20.136 gæsteanmeldelser.

You may also like...