Her er gæsterne mest begejstrede: ‘Min bedste restaurantoplevelse’

thumb image

I november måned har over 20.000 gæster vurderet deres restaurantoplevelse via DinnerBooking.com. Søllerød Kro og Restaurant Nærvær er blandt topscorerne med de mest positive anmeldelser. 

Har du brug for en god anbefaling til dit næste restaurantbesøg? Så er du kommet til det rette sted: I løbet af den forgange måned har vi nemlig modtaget hele 20.136 restaurant-anbefalinger fra gæsterne.

Her får du overblikket over de ti restauranter, som er faldet bedst i gæsternes smag i november. Helt i top på Sjælland finder man Michelin-restauranten Søllerød kro, der også snuppede titlen som halvårets mest roste restaurant.

På andenpladsen finder vi denne gang en nyere restaurant, som har sin debut på listen, nemlig Restaurant Nærvær i København.

– Høj klasse

Den lille og intime gourmetrestaurant Nærvær slog dørene op tidligere på året med kun 14 pladser, der alle har direkte udsyn til det åbne køkken. Siden åbningen har restauranten høstet masser af roser i eksempelvis White Guide og Børsen.

Hos gæsterne lægges der bl.a. vægt på de perfekte rammer for aftenen – de skriver eksempelvis:

“Høj klasse i alle retterne og dejlige vine. Spændende at være tilskuer til køkkenets arbejde og befriende med imødekommende betjening fra både kok og tjener, uden at det bliver stift og selvhøjtideligt,” Ivan

“Det var min bedste restaurantoplevelse. Sød, dygtig og nærværende betjening og mad i topklasse. Det kan ikke sammenlignes med noget,” Christine

“En sublim aften i perfekte rammer, hvor vi fik serveret det bedste måltid, vi har fået indenfor landets grænser,” Nicolai

Se flere anmeldelser på DinnerBooking.com

Top 10 på Sjælland og øerne november 2017

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. Nærvær Restaurant, København K
  3. Bandholm Hotel, Bandholm
  4. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  5. Restaurant Krebsegaarden, København K
  6. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  7. Restaurant Schønnemann, København K
  8. ENOMANIA, Frederiksberg C
  9. Restaurant Herthadalen, Lejre
  10. Osteria 16, København V

Om opgørelsen

Hver gang du booker bord via DinnerBooking.com, får du tilsendt et spørgeskema med mulighed for at vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at man kun kan bedømme en restaurant, hvis man rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2017 er baseret på 20.136 gæsteanmeldelser.

You may also like...