Frederiksgade 42 i top hos gæsterne: Vi er blevet skarpere på vores koncept

thumb image

Spisestedet Frederiksgade 42 er for anden måned i træk den restaurant i Østjylland, som har fået de mest positive anmeldelser af gæsterne. 

På adressen Frederiksgade 42 har spisestedet af samme navn været placeret i lidt over et år nu og har i løbet af den tid høstet flere roser fra anmelderne. Nu er gæsterne for alvor begyndt at følge trop med et hav af positive anmeldelser.

Ifølge en ny opgørelse fra restaurantsitet DinnerBooking.com er Spisestedet Frederiksgade 42 den restaurant i hele Østjylland, som har fået de mest positive gæsteanmeldelser i både januar og februar måned.

Ifølge ejer af Frederiksgade 42, Christian Bøjlund, skyldes de positive anmeldelser bl.a., at restaurantens koncept med 80 pct. grøntsager og 20 pct. kød er blevet mere skarpt:

”Vi er blevet skarpere på vores koncept, hvor vi har fokus på hverdagsgrøntsagerne, og vores kokke er blevet dygtige til hele tiden at finde nye måder at tilberede dem på,” fortæller han.

Grøntsager er populære

Han fortæller, at gæsterne generelt er begejstrede for det store fokus på grøntsager:

”Det vi hører fra gæsterne er, at man bliver mæt på en anden og mere let måde, når man går herfra, fordi vi bruger mange grøntsager. Og så er konceptet med nedprioritering af kød jo en måde at anskue hele bæredygtighedsprincippet på. Det der er allerhårdest for Moder Jord er jo, at vi mener, at vi skal spise store bøffer hver dag.”

Ifølge Christian Bøjlund kan populariteten desuden forklares ud fra den generelt store efterspørgsel efter delemad:

”Delemad er rigtig stort lige nu, og det kan vi også mærke på gæsterne. Men jeg tror, det er vigtigt, at vi også har en anden pille at spille på, nemlig det store fokus på grøntsager, så vi også kan have en eksistensberettigelse på lang sigt,” forklarer han.

Top 5 i Østjylland

  1. FREDERIKSGADE 42, spisestedet, Aarhus C
  2. Fru Møllers Restaurant, Odder
  3. Frøken Koch, Aarhus C
  4. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  5. Kähler Villa Dining, Risskov

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2016 er baseret på i alt 18.561 gæsteanmeldelser.

You may also like...