Her er gæsternes favoritrestauranter på Sjælland

thumb image

Hvor skal du spise næste gang? Bliv inspireret med listen over månedens mest populære restauranter.

I forrige måned blev de prestigefyldte Michelin-stjerner uddelt til et udpluk af landets talentfulde kokke. Men heldigvis findes der også andre hædrer, der giver et indblik i, hvilke restauranter der gør det særligt godt. Og det er gæsternes anmeldelser.

I februar måned har vi hos DinnerBooking.com modtaget næsten 19.000 restaurantanmeldelser fra gæsterne, og her får du de fem fem restauranter, der ifølge gæsternes har givet de bedste oplevelser.

Førstepladsen

Helt i top finder man Alchemist, der byder på en helt særlig molekylær oplevelse med intet mindre end 45 forskellige retter i løbet af aftenen.

Gæsten Daniel skriver eksempelvis:

“Aldrig har vi oplevet noget lignende og der kommer nok til at gå lang tid, før vi kommer til at opleve noget lignede igen, hvis nogensinde. For dette handlede om meget mere end bare mad, det var en oplevelse der sendte en igennem alle sanser og indtryk.”

Det er dog ikke kun de københavnske restauranter, der er repræsenteret – på listen finder man også Søllerød Kro i Holte, Babette i Vordingborg og Støvlet Katrines Hus i Sorø.

LÆS OGSÅ: Køkkenchef på Krogs: Ikke så meget pjat

Top 5 restauranter på Sjælland

  1. Alchemist, København Ø
  2. Søllerød Kro, Holte
  3. Restaurant Babette, Vordingborg
  4. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  5. Studio, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2016 er baseret på i alt 18.561 gæsteanmeldelser.

You may also like...