Se månedens fynske favoritter

thumb image

På udkig efter juleforkælelse? Her får du de fem fynske restauranter, som lige nu er de mest populære blandt gæsterne – og som uden tvivl er et besøg værd.

Er du på udkig efter en god restaurantoplevelse i december – eller måske de rette omgivelser til en julefrokost? Lad dig inspirere af månedens 5 mest populære restauranter på Fyn.

I november måned har vi modtaget næsten 13.000 restaurantanmeldelser via DinnerBooking.com og blandt de fynske restauranter, der har klaret sig bedst, finder man blandt andet Lieffroy og Rudolf Mathis i Kerteminde.

Om Rudolf Mathis skriver gæsterne blandt andet:

“Fantastisk koncept med sublim “tapasmenu” (24 retters Julemenu) på meget højt niveau. Håber Rudolf Mathis finder på noget tilsvarende i 2017 :-)” – Lars

“Det var en fornøjelse at opleve alle kokkenes glæde ved at dele viden, erfaringer og gode ideer.  Vi havde en rigtig hyggelig dag og kommer gerne igen.” – Inger

“Jeg er normalt ikke den store fiskespiser, men nu skulle det prøves, og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger restauranten, det smagte over alt forventning.”  – Allan

Top 5 på Fyn i november

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Kok & Vin, Odense C
  4. Restaurant Nordatlanten, Odense C
  5. Eydes, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2016 er baseret på 12.777 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...