Disse restauranter har Sjællands gladeste gæster

thumb image

Bliv inspireret til dit næste restaurantbesøg med oversigten over de sjællandske restauranter med de mest positive anmeldelser lige nu. 

Efterårsferien er over os, og det betyder, at der er ekstra gode muligheder for at få sig en god spiseoplevelse på en af byens gode restauranter. Mangler du lidt inspiration, kan du lytte til gæsternes vurderinger.

I den forgangne måned har intet mindre end 12.382 gæster været ved tasterne for at bedømme deres restaurantbesøg via Dinnerbooking.com, og helt i top finder Søllerød Kro.

LÆS OGSÅ: Ny café byder på bugnende brunch ved søerne

“En af de bedste restauranter i Danmark”

Blandt de positive anmeldelser skriver gæsterne blandt andet:

“Søllerød kro er ubetinget en af de bedste restauranter i Danmark. Maden er velsmag, krydret med innovation og service niveauet er svimlende højt. Jeg nyder hver eneste besøg” – Jimmi

“Det er altid en dejlig oplevelse at besøge Søllerød Kro” – Per

På listen finder man som noget nyt også Restaurant Palægade, der for nyligt har scoret fem hjerter i Politiken, hvor anmelderen skrev: “Stedet kalder på fem store, stensikre hjerter. En flot lavet restaurant med god betjening, et kort med de bedste råvarer.”

Top 10 Sjælland i September

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  3. Studio, København K
  4. Restaurant AOC, København K (foto)
  5. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  6. Restaurant Palægade, København K
  7. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  8. Stedsans ØsterGro, København Ø
  9. Restaurant Tight, København K
  10. Bistro Avenue, København V 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2016 er baseret på 12.382 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...