Stor opgørelse for 2017: Gæsterne elskede disse restauranter

thumb image

I løbet af 2017 har næsten 200.000 gæster vurderet deres restaurantbesøg gennem DinnerBooking – her får du topscorerne på Sjælland. 

2017 ligger bag os, og vi kan se tilbage på et år fyldt med spændende restaurantåbninger og et væld af priser og udmærkelser til de særligt dygtige restauranter.

Hvis du er en rigtig foodie, har du måske fået en række nye spisesteder til to-do-listen.

For at give dig lidt ekstra inspiration til dine restaurantbesøg i 2018, får du her overblikket over de restauranter, som har klaret sig bedst – set fra gæsternes perspektiv.

Vi har nemlig taget temperaturen på gæsternes restaurantoplevelser med en samlet opgørelse for hele 2017 – baseret på hele 186.969 gæsteanmeldelser.

Krebsegaarden og Søllerød Kro i top

Helt i top med de mest positive anmeldelser på Sjælland finder man den lille restaurant Krebsegaarden i Studiestræde, mens andenpladsen indtages af Michelin-restauranten Søllerød Kro.

Begge restauranter er bestemt ikke uerfarne med roser fra gæsterne, og Søllerød Kro blev da også kåret som halvårets bedste restaurant af gæsterne. Om Søllerød Kro skriver gæsterne blandt andet:

“Sublim god mad, fantastisk flot anrettet og serveret med den største professionalisme og venlighed!” – Kell

“Sådan en god og fin oplevelse. Maden var udsøgt og betjeningen helt i top. Alle roser er velfortjent,” – Camilla

“Kreativ madlavning med dejlige smage. Fremragende service – altid med et smil. Afslappet luksus i klassisk atmosfære. Her er der virkelig fuldt fokus på det gode værtskab! Søllerød Kro må ganske enkelt vare Danmarks bedste restaurant!” – Staffan

Som ny restaurant på listen finder man desuden Restaurant Jordnær, der slog dørene op i foråret 2017  – og som desuden har høstet masser af roser fra anmelderne siden da.

Top 10 restauranter på Sjælland og øerne i 2017

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. Søllerød Kro, Holte
  3. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  4. Restaurant Æblehaven, Nexø
  5. ENOMANIA, Frederiksberg C
  6. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  7. Restaurant Jordnær, Gentofte
  8. Restaurationen, København K
  9. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  10. Restaurant Tinggården, Frederiksværk

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2017 er baseret på i alt 186.969 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...