To fynske restauranter er blandt Danmarks bedste

thumb image

I august måned er to fynske restauranter blandt de restauranter i hele Danmark, som har fået de bedste anmeldelser fra gæsterne. Se hvilke to, der er der tale om.

Næsten 16.000 gæster har bedømt de danske restauranter via DinnerBooking i august måned. Og selvom mange af de særligt gode restauranter er placeret omkring hovedstaden, er det ikke kun her, restauranterne kan imponere, viser en ny opgørelse.

I Nyborg er Lieffroy en trofast topscorer på DinnerBookings top 5 liste, men nu har også Rudolf Mathis i Kerteminde meldt sig på banen som en af Danmarks bedst gæsteanmeldte restauranter.

LÆS OGSÅ: Denne restaurant er gæstefavorit i Vestdanmark

Rudolf Mathis i Kerteminde

Travlhed på de fynske restauranter

Noget tyder på, at de særligt gode gastronomiske oplevelser ikke blot er forbeholdt hovedstaden og Aarhus. På restaurant Lieffroy kan manden bag, Patrick Lieffroy, da også berette om, at mange gæster kommer langvejsfra for at besøge restauranten:

”Vi har oplevet en ret stor stigning i antallet af gæsterne, og de kommer både fra Jylland og Sjælland,” fortæller han og tilføjer:

“Det hænger blandt andet sammen med vores nominering som Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide, hvor vi har fået mere opmærksomhed fra medierne.”

Top 5 i Danmark i august

  1. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  2. Studio, København K
  3. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
  4. Lieffroy, Nyborg
  5. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde

Læs også: Stormløb med den nyåbnede Rungsted Kro

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan gæsten kun anmelde en restaurant umiddelbart efter, at vedkommende har besøgt den. Denne opgørelse er baseret på 15.494 gæsteanmeldelser i august.

You may also like...