Top 10 Fyn, 2019: Gæsterne hylder gemt gastronomi

thumb image

Gæsterne har drysset stjerner udover en række restauranter i 2019, og nu kan du se de bedst anmeldte fynske restauranter her. I toppen ligger en restaurant, der er stormet frem på gastronomi-ranglisten og har blæst gæsterne bagover med smagsoplevelser i forbifarten, siden den åbnede på uventet adresse i 2017.

En ambitiøs madlegeplads. En gastronomisk hemmelighed. Og autoværkstedets topbistro.

Der er mange måder at beskrive Restaurant ARO på. Og nu kan man også lægge ‘Fyns bedst anmeldte restaurant’ til rækken af betegnelser.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister. Det er derfor ikke overraskende, at den odenseanske Restaurant ARO også topper listen over årets bedst anmeldte restauranter.
Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i løbet af året.

Vi havde på forhånd høje forventninger – og de blev i den grad overgået. Vi havde ikke forventet de små lækre indledende appetizers, og vi var positivt overraskede over den samlede pris for en så god oplevelse. Vi kommer gerne igen!

Skriver Henning, mens Mimo fortæller:

En af de den bedste restaurantoplevelser, jeg har haft i Odense! Superlækker mad og vine, rimelige portioner (hverken for lidt eller for meget), dejligt uformel atmosfære, og tjeneren var helt outstanding, Det eneste, der ærgrer mig nu, er at vi helt glemte at give drikkepenge i forvirringen. Det må vi huske næste gang, for vi kommer helt sikkert igen.

Erfarne kokke leger med maden
Bag restauranten står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De har tidligere haft ansvaret for gryderne på flere anmelderroste restauranter, såsom Geranium, Le Sommelier og Pluto, men nu ‘leger de med maden’ på ARO.

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

Gourmet i autoværksted

Overraskende madoplevelser har gæsterne fået. De er blevet mættede med smag og stemning, siden restauranten åbnede på en uventet adresse i et tidligere autoværksted i 2017, gemt bag neutrale facader i et stort industrikvarter. Restauratørerne har valgt at beholde flere elementer fra autoværkstedets tid. Tunge metalkroge, der hænger fra loftet, og et stort vinduesparti, er med til at gøre stedet autentisk og personligt. Flere har da også fundet vej gennem det industrikvarteret og er blevet budt indenfor til et gourmet-måltid i rustikke rammer. Gourmet, der har imponeret og sat sit præg på årets topliste.

Du kan se resten af årets topliste fra Fyn her:

Top 5 Fyn 2019

  1. ARO
  2. Restaurant HOS
  3. Rudolf Mathis 
  4. Bacchus 
  5. Druen og Bønnen
  6. Kok & Vin
  7. Næsbyhoved Skov
  8. Restaurant Cro’n
  9. Oluf Bagers Gård
  10. Fynboen

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...