Top 10 Sjælland 2019: Skiftende atmosfære og kunstneres livretter imponerede gæsterne

thumb image

Ny udstilling – ny menu. På årets bedst gæste-anmeldte restaurant på Sjælland er maden inspireret af udstillingen i nabo-galleriet.

Smag på kunstnerens livret, nationalitet eller temaet i deres udstilling. Sådan er konceptet på en af de restauranter, der har gjort gæsternes madhjerter varme i 2019. Så varmt at restauranten er strøget helt til tops over de bedst anmeldte restauranter på Sjælland i hele 2019.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere en 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i 2019.

Ny udstilling, ny menu

Det er selvfølgelig Restaurant Krebsegaarden, der med deres unikke koncept, har imponeret deres gæster i året, der netop er gået på hæld. Sidste år fik de en 5. plads på listen, men i år er det altså indtaget første-pladsen.

Her er menuen inspireret af den aktuelle udstilling i Galleri Krebsen, som ligger i baghuset over gården. Her skifter udstillingen otte gange om året. Du vil altså blive mødt af billeder fra den nuværende udstilling i galleriet, og på den måde opleve en ny atmosfære og udsmykning ved hvert besøg.

Kunstnerens nationalitet – eller livret

Det er ikke kun udsmykningen, hvor restauranten lader sig inspirere af Galleri Krebsen. Det gælder også, når det kommer til maden. Her lader køkkenet kunstnerens nationalitet, oprindelse, deres livretter eller temaet i selv udstillingen komme til udtryk i menuen.

Herudover inspireres menuen desuden af stedets lange historie. Krebsegaarden er placeret i en gammel fredet ejendom fra 1803, der emmer af gode fortællinger om en svunden tid.

Du kan se resten af toplisten på Sjælland i hele 2019 herunder:

Topliste 2019 Sjælland

  1. Krebsegaarden, København K
  2. ENOMANIA, Frederiksberg
  3. Restaurationen, København K
  4. Frederiks Have, Frederiksberg
  5. Tavola Calda, Hellerup 
  6. Restaurant Schønnemann, København K
  7. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  8. PUBLIC, København V 
  9. Toto, København S
  10. Kong Hans Kælder, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...