Top 5: Disse restauranter er gæsternes største favoritter i Sydjylland

thumb image

I Sydjylland er der nogle lækre restauranter, der høster stjerneanmeldelser fra deres gæster. Her kan du se gæstefavoritterne for maj måned, som i den grad er et besøg værd.

Sydjylland er – foruden at være et skatkammer med charmerende købstæder, natur og dyreliv – også rig på charmerende restauranter.

Hvad end du er bosat i den jyske muld eller skal på ferie dertil, vil du med stor sandsynlighed kunne finde masser af spændende måder at gå på opdagelse på i de skønne omgivelser, som blandt andet byder på Nationalparken Vadehavet, Dybbøl Mølle og Danmarks ældste by, Ribe.

Når den friske luft og de mange skridt i benene har gjort dig sulten, er det altså bare om at vælge den helt rigtige restaurant, hvor du kan spise dig mæt i det bedste af det bedste.

Derfor har vi her samlet en liste over de restauranter i Sydjylland, som gæsterne gav topkarakterer i maj måned på DinnerBooking.

Restaurant Kram

På Restaurant Kram i Fredericia kan du få en lækker middag, der bliver serveret for dig med et smil.

Maden bliver tilberedt med absolut sans for kvalitet og den gode smag, og Restaurant Kram stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Stemningen er helt nede på jorden, og derfor finder du ingen hvide duge og guldskeer her, men derimod en dejlig og afslappet atmosfære.

Det er en morgenmads- og frokostrestaurant, hvor du kan svinge forbi i dagstimerne og få stillet sulten. På frokostkortet finder du klassiske smørrebrød, hvor du kan vælge alt fiske-, kød og vegetarpålæg toppet med lækker garniture. Lige til at sætte tænderne i.

På morgenmadskortet kan du lade dig friste af surdejsbrød, omelet, dejlig fristbrygget kaffe og andet godt til ganen.

I en anmeldelse af stedet skriver deres gæster, at deres spiseoplevelse var så god, at de allerede glæder sig til at besøge restauranten igen.

Vi fik den mest fantastiske frokost på Kam. Lækker, lækker mad og super betjening!

Gæsten Tina, der besøgte Restaurant Kram d. 7. maj 2022

Samlet score:  5.87 ud af 6 

Hvor: Jyllandsgade 47a, 7000 Fredericia

Syttende

Ved Sønderborgs Havnefront ligger Hotel Alsik, som efterhånden er blevet et markant vartegn for byen. På 17. etage med billedskøn udsigt over Flensborg fjord ligger den ikoniske Restaurant Syttende.

Her kan du få en gastronomisk oplevelse i absolut verdensklasse. Syttende har blot syv borde, da restauranten nægter at gå på kompromis med den enkelte gæsts helhedsoplevelse af smag, duft, rammer, udsigt og indtryk.

Her forener den anerkendte mesterkok og Masterchef-dommer Jesper Kochs de regionale sønderjyske råvarer med smagsindtryk og ingredienser fra hele verden. Hver eneste råvare og ingrediens på Syttende er håndplukket til den eksklusive restaurant, hvor passion og perfektionisme går op i en højere enhed. Restauranten har desuden en Michelinstjerne, hvor restauranten roses for deres innovative og velsmagende serveringer.

Det er ikke så underligt, at Syttende har fået så gode gæsteanmeldelser!

Nok noget af den bedste oplevelse, vi har haft. Det var fantastisk mad og vin, samt en betjening ud over det sædvanlige. Alt i alt en helt igennem perfekt aften. Tak for det.

Gæsten Lars, der besøgte Syttende d. 28. maj 2022

Samlet score:  5.87 ud af 6 

Hvor: Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg

MadRick

På MadRicks i Vejle eksperimenterer de med nye og spændende smagsoplevelser, der bærer restauranten frem. Alt serveres med et spændende twist og et smil på læben af restaurantens venlige tjenere. De lægger især vægt på de friske råvarer og den gode smag i køkkenet, så hvis du er på udkig efter et lækkert måltid i Vejle, vil du være i trygge hænder her.

På MadRick i Vejle kan du få både frokost og aftensmad. Til frokost tilbyder de indbydende a la carte retter blandt andet lækre smørrebrød og cremede tatarer.

Når aftenen falder på, kan du vælge mellem to fastsatte menuer, som byder på hovedretter af henholdsvis fisk og and. Deres vinkort er desuden mindst lige så velassorteret som dét, de præsterer at lave i køkkenet.

De har udsøgte vine fra både Spanien, Italien og Ungarn, og de sørger for, at matche den helt rigtige vin til den ret, du vælger at nyde på aftenen.

Det var en fantastisk dejlig middag og meget hyggelig stemning. Personalet var også med til at gøre aftenen super. Kan kun anbefales!

Gæsten Malou, der besøgte Madrick 12. maj 2022

Samlet score: 5.87 ud af 6

Hvor: Nørregade 55 st., 7100 Vejle

Vester Vedsted Vingård – Vingårdens Bondegaard

Hvis du besøger Vester Vedsted Vingård, vil du som gæst kunne nyde en stund med naturen helt tæt på. Stedet emmer af dansk idyl samt behagelig fred og ro. Vingården tilbyder de absolut skønneste rammer at nyde en middag i, og så er de endda akkompagneret af deres vine, øl og andet drikkelse fra egen produktion, som virkelig smager lækkert.

I køkkenet er kvalitet, dyrevelfærd og bæredygtighed omdrejningspunktet. Køkkenstilen er robust forankret i den traditionelle franske gastronomi, og de tilbereder primært deres mad fra bunden. Her kombinerer de anderledes smagsoplevelser og genopdager lokale urter og tilberedningsformer.

Udover brunch og frokost tilbyder de to forskellige middagsoplevelser, hvor du kan vælge mellem ‘En aften på vingården’ eller ‘En kortere aften på Vingården’. Her får du henholdsvis serveret 6- eller 3-retters menu med vin til. Menuen offentliggøres ikke, før den præsenteres ved bordet – og du kan godt glæde dig!

En fantastisk oplevelse. Mere lokalt og bæredygtigt kan det ikke blive. Alt fra dyret bliver brugt. Saftmenuen er meget lækker. Book et bord – og få en meget lækker oplevelse med professionel og hyggelig service.

Gæsten Liesbeth, der besøgte Vester Vedsted Vingård d. 7. maj 2022

Samlet score:  5.86 ud af 6 

Hvor: V. Vedsted Vej 64, 6760 Ribe

Huset Blom

Huset Blom er en hvid murstensperle midt i det smukke Sønderborg. Indenfor i den charmerende villarestaurant, tilbydes der mad, der virkelig kan få mundvandet til at løbe. Konceptet i restauranten kalder ejerne for cosyfood, da det skal være en hyggelig oplevelse at spise på Huset Blom. Her kan du nyde en atmosfære, hvor duften af mad, lysindfaldet i de smukke rum, smagen af vin og varmen fra pejsen går op i en højere enhed.

Menuen er baseret på årstidens og lokalområdets skønne råvarer, og derfor skifter menukortet løbende. Om aftenen sammensætter kokken en set-menu med alt det bedste, sæsonen har at byde på. Denne menu kan ligeledes bestilles som vegetarmenu, såfremt dette gøres i forvejen. Du kan også sammensætte din egen menu ud fra en à la carte menu, som indeholder en række spændende og smagfulde retter. Helt klart et besøg værd!

Det var en ovenud fantastisk oplevelse. Jeg kan anbefale Huset Blom på det kraftigste til alle, som ønsker mad, service og omgivelser, der er helt i toppen.

Gæsten Ditte, der besøgte Huset Blom d. 7. maj 2022

Samlet score:  5.85 ud af 6 

Hvor: Sundsmarkvej 40, 6400 Sønderborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Opgørelsen for maj 2022 er baseret på i alt 20.072 danske gæsteanmeldelser

You may also like...