Top 5: Disse restauranter i København fik topkarakter fra gæsterne i juni

thumb image
Foto: Hey Ida - Bistro & Bar

En ny restaurant er kommet på den månedlige top 5-liste, mon du har besøgt stedet? Se her, hvem gæsterne gav de bedste anmeldelser i København i juni måned.

Juni var solrig, begivenhedsrig og smagfuld! Hele 268.867 gæster havde booket bord på en restaurant i Danmark, og hvor er det dejligt at se, at der er liv og glade gæster på Københavns mange lækre restauranter.

Hos særligt fem restauranter var smilene ekstra store. I hvert fald har gæsterne givet restauranterne topkarakter for deres service og mad. Der er både italiensk, dansk smørrebrød, japansk og den friskeste fisk på listen!

Se de fem bedst anmeldte restauranter i København ud af 300 restauranter her.

Nr. 1: Famosi e Golosi

Den bedst anmeldte restaurant i København for juni måned er Famosi e Golosi på Frederiksberg. Køkkenet er baseret på enkle og oprindelige italienske traditioner, der sender dig direkte til støvlelandet.

Stedet høster stjerneanmeldelser fra deres gæster, hvor restauranten roses til skyerne for den velsmagende mad, yderst fair priser samt kompetente betjening. Spørg dem gerne om vinanbefalinger, som de er helt skarpe til.

Tak for en vellykket og skøn oplevelse i jeres hyggelige restaurant. Maden var fantastisk velsmagende. Og tjeneren var i særklasse med både venlig, opmærksom og kyndig betjening. Det bliver ikke sidste gang, vi spiser hos jer!

Martin besøgte Famosi e Golosi d. 29. juni 2022

Lige nu holder Famosi e Golosi sommerferie til og med d. 10. august, så det gælder det om at være tålmodig, hvis du vil besøge denne gæstefavorit.

Bedømmelse: 5.89 ud af 6

Adresse: Rolighedsvej 10, 1958 Frederiksberg C

Nr. 2: Hey Ida

Man kan roligt konstatere, at Hey Ida – Bistro & Bar nok har én af Københavns absolut bedste beliggenheder. Med den eksklusive adresse på Kalvebod Brygge får du et ekstraordinært udsyn til vandet.

Om sommeren kan du sidde udenfor på den skønne terrasse eller på deres nyopførte ‘Perlen på vandet‘, hvor du kan nyde den lune sommersol, imens du nyder en god frokost eller brunch.

Her roser gæsterne særligt bistroen for den gode service, mad og de smukke omgivelser.

Perfekt frokost. Skøn mad, god betjening og flot udsigt i dejlige omgivelser. Fiskefileten var simpelthen verdensklasse.

Christian besøgte Hey Ida d. 13. juni 2022

Bedømmelse: 5.86 ud af 6

Adresse: Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Nr. 3: Bento Copenhagen

Bento er uden tvivl Københavns mest autentiske japanske spisested. Kom med indenfor i den lille kælder på Vesterbro, som er pyntet med farverige rispapirlamper, alverdens sjove figurer, nips og mangabøger.

Det er en lille japansk familie, der står bag foretagendet, og når du træder indenfor, vil du blive mødt af en meget venlig, japansk bedstemor, der går rundt og serverer grøn te. Og gæsterne er helt vilde med stedet.

Første besøg på Bento, og vi blev taget så fint i mod med dejlig grøn te. Den bedste betjening og skønneste smagfulde mad. Vi kommer snart igen. 5 stjerner til Bento.

Bente besøgte Bento 8. juni 2022

Her kan du nyde bento, der er en traditionel madpakke i Japan, hvor små forskellige retter serveres på en bakke. Prøv også deres snacks, såsom gyoza, crispy fried shrimp eller deep fried pork.

Det er en god idé at bestille bord – restauranten har få spisepladser, og der er som regel fyldt!

Bedømmelse: 5.82 ud af 6

Adresse: Helgolandsgade 16, 1653 København V

Nr. 4: H3 Amager Fiskehus

Ved H3 på Holmbladsgade serverer de den (formentligt) bedste fish ‘n chips, du kan få i København – den smelter skønt i munden, som kun frisk, veltilberedt fisk kan.

Menukortet byder på velkendte klassikere, der koncentrerer sig om de skønne råvarer, havet har at tilbyde. Udover deres fish ’n chips, kan du glæde dig til at smage retter som fiskefrikadeller, dampede blåmuslinger og stegte fisk. Alt sammen naturligvis friskfanget.

Det er ikke kun fisken, som gæsterne roser. Tag forbi H3 for spisestedets rolige, hyggelige omgivelser samt fantastiske service.

Den venligste tjener. Han var så forstående, høflig og venlig – og alligevel overhovedet ikke for meget. Super service – og også super mad. Både fish ‘n chips og skaldyrsfad kan varmt anbefales

Janni besøgte H3 Amager Fiskehus d. 24. juni 2022

Bedømmelse: 5.81 ud af 6

Adresse: Holmbladsgade 3, 2300 København S

Nr. 5: Restaurant Krebsegaarden

I Studiestræde i hjertet af København kan du være sikker på en helt særlig spiseoplevelse.

Restaurant Krebsegaarden har nemlig et ret unikt koncept: lokalernes udsmykning og menuen er inspireret af den aktuelle udstilling i Galleri Krebsen, som ligger i baghuset over gården.

Her er menuen inspireret ud fra eksempelvis kunstnerens nationalitet eller regionale oprindelse, vedkommendes personlige yndlingsretter eller selve udstillingens tema.

Gæsterne er ufatteligt glade for Restaurant Krebsegaarden, som ofte er på DinnerBookings Top 5 over månedens bedste restauranter på Sjælland.

This place is the best, ask anyone that’s been. There’s a reason people keep coming back year after year.

Troels besøgte Restaurant Krebsegaarden d. 3. juni 2022

Bedømmelse: 5.79 ud af 6

Adresse: Studiestræde 17, 1455 København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Opgørelsen for juni 2022 er baseret på i alt 19.188 danske gæsteanmeldelser

You may also like...