Top 5 Aalborg: Gæsterne roser gammel kending

thumb image

Gæsterne har uddelt stjerner. Her kan du se de fem restauranter i Aalborg med januars bedste anmeldelser. I top ligger en gammel kending, der siden 1997 år har imponeret med et højt gastronomisk niveau og gjort indtryk på gæsterne. Foto: Mortens Kro

“Vi havde en perfekt oplevelse, personalet var venlige og imødekommende. Maden var til 5 stjerner ud af 5 mulige,” skriver Knud, der i januar har besøgt Mortens Kro i Aalborg,

Det er ikke kun Knud, som har givet restauranten topkarakter. Flere gæster har i januar fået særdeles gode spiseoplevelser på kroen, hvilket har skubbet Mortens Kro op på førstepladsen over månedens bedst anmeldte restauranter i Aalborg.

Tjenerne gør indtryk
Siden 1997 har Mortens Kro været Aalborgs fyrtårn inden for dansk gastronomi. For indehaver Morten Nielsen handler det om spiseoplevelsen som en helhed. Mad, betjening og stemning. Det hele skal spille. Og det har det gjort i Mortens Kro i snart 25 år. Restauranten har kunnet skille sig ud fra mængden med sin indretning i skarp new-yorker-stil, og samtidig har tjenerne gjort indtryk på gæsterne med deres gode humør, afslappede facon og professionalisme.Det siger gæsterne:

Morten Nielsen, indehaver af Mortens Kro

Vi havde haft en lidt uheldig oplevelse på Mortens Kro, og derfor havde vi fået en “gør-det-godt-igen-middag”. Og det blev bestemt godt igen! Havde en FANTASTISK aften med den skønneste mad og en masse spændende drikkelse til. Tjenerne var i hop-la, og de skabte en rigtig god stemning med plads til masser af humor. En helt særlig oplevelse at forlade restauranten med et kram fra tjeneren i stedet for en regning. Vi kommer helt sikkert igen, fortæller Stina.

Mens Thomas er blevet overrasket:

Man får “det lille ekstra” i form af små overraskelser imellem retterne. Skøn oplevelse.


Book bord på Mortens Kro ➤

TOP 5 Aalborg

  1. Mortens Kro
  2. Tabu
  3. Café Aalto
  4. Textur
  5. Highway 66

Om opgørelsen
Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2020 er baseret på i alt 20468 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...