Top 5: Her er de bedst anmeldte restauranter i Østjylland lige nu

thumb image

Er du på jagt efter et nyt favorit-spisested? Lad dig inspirere af gæsternes favoritter i Østjylland.

Mulighederne er mange, når det næste restaurantbesøg skal planlægges. En måde at beslutte dig for, hvor turen skal gå til næste gang er at lade dig inspirere af andre gæsters gode oplevelser.

Vi har samlet en guide over de restauranter, der har de gladeste gæster i Østjylland ifølge gæsteanmeldelserne på DinnerBooking.com i skrivende stund.

På listen findes både vegetariske, spanske og nordiske spiseoplevelser – så der er noget for enhver smag.

Top 5 i Østjylland

1. Moment, Rønde

Ved Mols Bjerge ligger den bæredygtige og vegetariske gourmetrestaurant Moment.

“Det var ganske enkelt fantastisk!! Det er noget af det smukkeste mad vi nogensinde har fået! Der blev fældet tårer ved bordet – både pga æstetikken, men også pga. den ene store smagsoplevelse efter den anden.
Og så var det en dejlig og super-behagelig, usnobbet betjening uden at det gik udover det højtidelige ved at spise gourmetmad på højeste plan.” – Kasper

2. Morena Mia, Aarhus

https://www.instagram.com/p/BqedugEBctc/

Kom på en kulinarisk rejse på spanske Morena Mia, hvor du kan smage dig gennem forskellige destinationer på verdenskortet.

“Ud over at maden og vinen var fantastisk, var anretningen det smukkeste og mest fantasifulde, vi har oplevet – Morena Mia får vores allervarmeste anbefalinger!” Hanne, Paul og Olav

3. Nordisk Spisehus, Aarhus

https://www.instagram.com/p/Bqfl1cUjcEZ/

Som gæst kan du opleve det allerbedste fra den internationale kulinariske scene – en gourmetrejse til flere verdenshjørner.

“Noget af det bedste gastronomi jeg har smagt i årevis! Simpelthen sublimt! Komplimenteret af smukke lokaler, god stemning og venlig, imødekommende og kompetent servering. Det er IKKE sidste gang :-)” – Joakim

4. Gastromé, Aarhus

På listen ligger Michelin restauranten Gastromé i Aahus, hvor du kan opleve et gourmetpræget landkøkken i topklasse.

“Vi er endnu høje på oplevelsen. Fantastisk mad, fantastisk stemning, og ikke mindst perfekt betjening. Vores tjener var med til at gøre oplevelsen så god, han var meget nærværende, og vidste alt om vinen og råvarene. Vil bestemt anbefale jeres restaurant til andre.” – Tone

5. Restaurant Fru Larsen, Langå

I naturskønne omgivelser ligger Fru Larsen midt mellem Aarhus, Randes og Bjerringbro. Her kan du spise gourmetmad inspireret af det nordiske køkken.

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen er baseret på alle danske gæsteanmeldelser på dinnerbooking.com d. 3. december 2018.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...