Top 5: Ny restaurant i Gilleleje imponerer gæster med fransk finesse

thumb image

Ny restaurant i Gilleleje er et hit hos gæsterne i juni måned

“Fantastisk lækker, veltilberedt mad. Dejlig betjening og smukke omgivelser. Tak.” Sådan lød ordene fra en gæst, der i juni besøgte Restaurant Passebækgaard.

Og gæsten er bestemt ikke den eneste, der giver den nye restaurant ved golfbanen i Gilleleje rosende ord og topkarakter med på vejen på DinnerBooking.com, hvor mere end 25.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i juni måned.

Faktisk er gæsterne så imponerede, at restauranten er strøget ind på tredjepladsen i Top 5 på Sjælland.

Ny fransk i det grønne

Det er ikke meget mere end tre måneder siden, nærmere bestemt april, at restauranten genåbnede i naturskønne omgivelser i Gilleleje med fornyede kræfter bag. Det er de kokkeduoen, Jacob Loop og Morten Øhrstrøm, som forpagter stedet.

Her kan du nyde fransk-inspireret mad til aften og smørrebrød til frokost.

Aftenens A la carte kort består af få, men gode retter efter årstiden. Spis forretter som er stegt helleflynder med jomfruhummer, kalvebrisler eller jordskokkesuppe med kammuslinger. Hovedretter, som dagens fangst,  oksemørbrad, variation af gris eller en coquelet. 

Til aften vil der også være mulighed for at prøve kræfter med gourmetmenuen som sammensættes dagligt af kokkene 

Top 5 Sjælland juni 2019

  1. Enomania, Frederiksberg
  2. Restaurant Krebsegaarden, København K
  3. Restaurant Passebækgaard, Gilleleje
  4. PUBLIC, København V
  5. Støvlet Katrines Hus, Sorø

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2019 er baseret på i alt 25.586 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...