Top 5: To debutanter gør gæsterne glade i Odense

thumb image

To restauranter i Odense debuterer på Top 5 over de bedst anmeldte restauranter i juni måned

Mens flere gamle kendinge pryder top 5 listen i juni måned, har to restauranter fundet vej til listen over de bedst gæsteanmeldte restauranter for første gang.

Det drejer sig om den danske, klassiske Klosterkroen der snupper 3. pladsen og den næsten nyåbnede H.C by Meyers på Hotel Odeon, der er at finde på juni måneds 5. plads.

Ægte dansk og nordisk verdensmad

Klosterkroen er lig med ægte dansk kromad. Rejecocktail, tarteletter, stegt flæsk og æggekage. Så bliver det næppe mere traditionelt dansk.

Fantastisk atmosfære, stemning og betjening! Maden var fænomenal – gavmilde portioner, veltilsmagt og bare rigtig lækkert! – Christoffer, gæst på Klosterkroen

På Restaurant H.C, der ligger på Hotel Odeon, er der nordisk mad inspireret af hele verden på menuen. Her kan du spise grillede hvide asparges med hollandaise, dagens fisk, bøf bearniase og andet godt.

Alt i alt bare en forrygende aften. Vi kommer igen! – Susan, gæst på Restaurant H.C

Se resten af Top 5 for Odense her:

Top 5 Odense juni 2019

  1. Restaurant Aro, Odense C
  2. Bacchus, Odense C
  3. Klosterkroen, Odense C
  4. Restaurant HOS, Odense C
  5. Restaurant H.C, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2019 er baseret på i alt 25.586 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...