Stærk trio åbner nyt i Aalborg: Nu får Textur får en lillesøster.

thumb image

Holdet bag Textur og mand bag populær Aalborg-café åbner restaurant og cocktailbar Struktur i d. 15. marts.

Snart åbner et nyt madmekka i Aalborg, når Dennis Juhl og Frederik Østeraa, holdet bag den yderst populære Restaurant Textur, og Thorsten Stevnhoved, indehaver af Café Vesterås sammen åbner Struktur den 15. marts.

Her kan du alle ugens dage til både frokost og smage på mad, der er skabt på baggrund af stedets egne favoritter og med tanke på, at der skal være noget til både en hurtig frokost mandag, en almindelig tirsdag aften og en festlig lørdag.

https://www.instagram.com/p/BtbIGmUHSth/

Et sted for alle

Struktur er indrettet i stilfulde, afslappede rammer med højt til loftet og plads til alle. Målet er at skabe et sted hvor både studerende, børnefamilier, forretningsfolk og alt derimellem har lyst til at komme igen og igen.

Det skal være et sted for alle, også når det kommer til prisen.

Til frokost kan der nydes en 2 retters frokostmenu med 2 glas øl, vin eller saftmenu til kr. 222,-, ligesom der til aften er mulighed for 3 retters menu til kr. 350,- samt en helaftenspakke med cocktail inden middagen, 5 retters menu, afstemt vin- eller cocktailmenu til maden samt kaffe & sødt.

Menukortet byder også på et bredt a la carte kort med 10 mindre ‘Struktur-retter’ til kr. 75,- per styk, men også på for- og hovedretter som råstegt sorthummer, confit de canard og steak & fries.

Cocktails til maden

På drikkevaresiden er fokus ikke kun på gode druer, men i lige så høj grad på gennemtænkte cocktails.

Cocktailbaren fortsætter sit eget liv ud på de sene nattetimer i weekenden, hvor der også vil være mulighed for late night dinner frem til klokken 01.00 torsdag til lørdag.

Når det kommer til morgenmaden, gør Struktur det også på deres helt egen måde.

Fredag til søndag serveres deres morgenmenu, der består af 9 retter serveret af 3 omgange med 3 glas afstemt saftmenu til.

Ambitionen er at skabe et morgenmåltid, hvor du som gæst kan mærke, at der er lagt lige så meget energi og tankekraft bag serveringerne, som man kender det fra aftenmenuerne, lyder det fra restauranten.

Morgenmad med 9 retter koster 155,- per person inklusiv en afstemt saftmenu.

Stærk trio

Det er erfarne og dygtige folk, der står i spidsen for det nye spisested.

Senest blev Dennis Juhl kåret til årets kokkeprofil i Den Danske Spiseguide, ligesom restaurant Textur vandt prisen “Årets smag for skillingen” ved lanceringen af White Guide 2019.

Det er allerede muligt at booke bord på det nye spisested. Og det bliver spændende at se, om gæsterne er lige så vilde med at prøve Struktur, som de var, da storesøster slog dørerne op.

Textur slog nemlig alle bookingrekorder på DinnerBooking.com da mere end 1200 gæster havde booket bord på inden restauranten åbnede i september 2015. Det bliver spændende at se om lillesøster kan gøre kunsten efter.

Hvor: Vesterå 4, 9000 Aalborg C
Hvornår: 15. marts 2019


Book bord på Struktur ➤

You may also like...

1 Response

  1. Se flere restaurantnyheder……………… De er fra hhv. 2016, 2017 og marts 2018. Det er ikke ligefrem nyheder, vel?