Ugens craving: Må jeg be´om bøf bearnaise, tak!

thumb image

En god bøf slår aldrig fejl! Det synes vi i hvert fald ikke. Men hvor skal du sætte kursen mod, hvis du vil sætte tænderne i en saftig, mør bøf i København? Vi har samlet seks steder der kan stille din (og vores) trang til en saftig bøf, serveret med en spandfuld bearnaise og sprøde pommes.  

I disse klimavenlige tider er der meget fokus på, at man skal være god ved jorden og lade være med at spise store bøffer hver eneste dag. Og vi synes selvfølgelig også, at vi skal passe på vores klima her på kontoret.

Meeen…. en gang imellem er det ok at overgive sig til sine cravings, og forkæle sig selv med en saftig bøf med cremet bearnaise, som du kan dyppe dine sprøde friture-fritter i. MUMS!

Der er ikke noget, som en god, mør bøf.. men hvor finder du dem? Vi har gjort forarbejdet for dig og samlet en guide med seks restauranter i København, der serverer steaks så saftige, at tænderne løber i vand – selvfølgelig med bearnaise og fritter til.

Hver uge kommer Dinnerbooking med redaktionens ugentlige cravings og i denne omgang falder den altså på Bøf bearnaise, som er det, vi har mest lyst til lige nu!

MASH

Man kan ikke tale om bøffer i Danmark uden at nævne MASH. MASH står for Modern American Steakhouse, og her finder du det bedste fra den amerikanske steak-tradition; store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. Når du har valgt din bøf kan du gå ombord i udbuddet af sideordes, som selvfølgelig inkluderer både bearnaise og fritter. Er du ekstra frisk, kan du vælge chilifritter eller er du vild med luksus, kan du også få trøffelfritter med trøffelmayo.

Priser fra 225 kr. for en striploin. Sides fra 49 kr., og bearnaise for 15 kr.

Hvor: Bredgade 20, 1260 København K (eller Penthouse, Frederiksberg og CPH Airport)


Book bord på MASH ➤

KöD

Som navnet antyder er kød kernen af konceptet på restaurant KöD.  Her serverer de kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra både Danmark, USA og Uruguay. Du finder alt fra mørbrad og chateaubriand til Ribeye, New York Strip og Sirloin. De møre bøffer kombinerer du med lækre side orders og saucer efter eget valg, hvor vi selvfølgelig vil vælge pommes og hjemmelavet bearnaise. Skal du være lidt sund kan du vælge sweet potato fries i stedet for de klassiske fritter.

Bøffer starter fra 245 kr. med sauce. Fritter koster 40 kr.

Hvor: Admiralgade 25, 1066 København K (eller KöD Vesterbro)


Book bord på KöD ➤

Retour

På Retour Steak har de helt styr på bøfferne, og her kan du se frem til steaks af højeste kvalitet. Du kan vælge både ribeye og oksemørbrad med bearnaise – og er du meget sulten, kan du få din ribeye på hele 500 gram – så er det svært at gå sulten derfra.

Bøffer starter fra 285 kr. inklusiv bearnaise. Fritter kan tilkøbes for 35 kr.

Hvor: Trommesalen 5, 1614 København V (Eller Retour Steak i Ny Østergade i Kbh K)


Book bord på Retour Steak Vesterbro ➤

Asador

Argentina er ikke kun kendt for verdenklasse fodboldspillere, tango og lækre vine. De er også verdenskendte for og vilde med store lækre bøffer. Du kan få en smagsprøve af det argentinske køkken på det ærke-argentinske steakhouse Asador på Christianshavn. Her er der selvfølgelig veltilberedt kød i centrum og på den autentiske restaurant, kan du sætte tænderne i ribeye og oksemørbrad serveret med bearnaise og pommes frites.

Priser på kød fra 199 kr. Sideorders fra 30 kr.

Hvor: Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K


Book bord på Asador ➤

Rambla

Drøm dig en tur til Spanien med et visit på Rambla i Ørestaden. Stedet er især inspireret af det moderne Barcelona og her kan du bestiller grillet oksebavette eller ribeye med fritter og bearnaise til – oven i købet til en en god pris. Bavette med både bearnaise og fritter får du til 199 kr., mens ribeye koster 245 kr. God appetit!

Hvor: Arne Jacobsens Allé 9, 2300 København S


Book bord på Rambla ➤

Bøf & Ost

På det altid livlige og historiske Gråbrødre Torv i indre by ligger Bøf & Ost. På det franske spisested kan du, som navnet antyder, sjovt nok få masser af BØF! Bøf & Ost byder på flere udskæringer og en af dem er en ribeye med pommes, sauce bearnaise og bagte tomater. Det siger vi ikke nej til. Herlighederne kan fås fra 235 kr.

Hvor: Gråbrødretorv 13, 1154 København K 


Book bord på Bøf & Ost ➤

You may also like...

2 Responses

 1. Preben siger:

  Rest. Retour på Vesterbro overgår Mash og som nok har den bedste bearnaise i Kbh.
  Kommer selv begge steder og kan se at Mash ikke er så god som tidligere.

 2. Verner siger:

  Hos Retour er sagen bøf. Kan kun anbefales 🙂

  Enig med Preben; MASH er på vej ned af.

  Der er for folk fra Pommes Frites egnen. Alt for mange larmende unge, og elendig akustik.