Ugens craving! 4 steder der serverer en formidabel Eggs Benedict

thumb image

Kan du huske første gang, at Eggs Benedict smeltede på din tunge? Det kan jeg. Jeg var selvfølgelig på en weekendtur i New York, og da mine øjne faldt på nabobordets hvide, luftige sauce ovenpå et porceret æg, var jeg solgt! Trods jeg ikke før havde hørt om den fabelagtige ret, var jeg ikke i tvivl om, at det ville blive en af mine livretter.

Eggs Benedict har været at finde på mange af de københavnske spisekort i flere år, men mine kollegaer og jeg spiser det helt sikkert for lidt. Derfor skal denne dag bruges til at drømme sig nærmere den amerikanske æggeret.

Hver uge kommer DinnerBooking med redaktionens cravings og i denne omgang falder den på selvfølgelig på Eggs Benedict!

The Union Kitchen

På en sidegade til en af københavns mest ikoniske lokationer, Nyhavn, finder du det amerikanske The Union Kitchen – og her gemmer der sig en fortræffelig omgang Eggs Benedicts. Stedet er kendt for deres tømmermændsbrunch og ikke mindst deres quilty pleasure-atige morgenmads/frokostanretninger. Er du kommet lidt for sent ud af sengen og har brug for en god omgang comfort food for at få dagen startet, så burde du lægge vejen forbi Store Strandstræde 21.

Hvor: Store Strandstræde 21, 1255 København K


Book på The Union Kitchen ➤

Hønen og ægget

Hønen og ægget har fokus på fjerkræ og æg, så mon ikke, at du er i trygge hænder, når du skal tilfredsstille din Eggs Benedicts-craving? Til frokost på Hønen & Ægget får du den herlige amerikanske frokost/morgenret for kun 135 kroner. Den består af spinat, et pocheret æg, skinke og en ordentlig omgang hollandaise. Som noget nyt har Hønen og ægget også fået jomfruhummer og grillet citron med på menuen til deres Eggs Benedicts, hvis du nu vil være en smule mere ekstravagant!

Hvor: Øster Farimagsgade 16, 2100 København Ø


Book på Hønen & Ægget ➤

Nimb Brasserie

På Nimb Brasserie, der ligger ved indgangen til Tivoli, kan du få en overdådig én af slagsen – og ikke mindst med den eventyrlige udsigt ud over Tivolis forlystelsespark. Atmosfære er nordisk og lys – og selvom det ser smukt ud, er det både uformelt og ukrukket. Få din Eggs Benedicts der en del af den skønne weekendbrunch, som Nimb Brasserie er så kendte for. Her får du masser af små retter, croissanter, salater, frugt og grønt – og så kan du vælge en ret fra á la carte-kortet. Psst… Måske det kommer som en overraskelse, men her vil vi stærkt anbefale dig, at du snupper en omgang Eggs Benedicts.

Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V


Book på Nimb Brasserie ➤

Friheden

Friheden

Det lader til, at Friheden især er kendt af de vaskeægte Nørrebrogensere – og det er måske ikke helt underligt. For Friheden har vendt sig væk fra Nørrebrogade og gemt sig hos de lokale skatere ved skateparken på Esromgade 15. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad. For kun 85 kroner kan du blive mæt i en stor omgang benedicts med 2 pocherede, øko æg, sauteret kål, skinke (du kan også snuppe den vegetariske version med svampe) og så er den klassiske hollandaise skiftet ud med Choron, som er en bearnaisesauce tilsat tomat.

Hvor: Esromgade 15, indgang ved Nørrebro Skatepark, 2200 København N


Book på Friheden ➤

You may also like...