Ugens craving: Viva la pasta!

thumb image

Hos DinnerBooking bliver vi ALDRIG trætte af pasta, og vi har ingen særlig darling. For vi elsker alle former; spaghetti, penne, ravioli, rigatoni, farfalle, fusilli, og vi kunne blive ved. Derfor er denne uges craving naturligvis den ærkeitalienske spise, pasta.

Babbo-ria

Mellem Nørrebro og Frederiksberg finder du Babbo-ria. Her møder du smagen af surdejsbrød, blødt bagværk, pizza og SELVFØLGELIG pasta. Menukortet bugner af støvlelandets gastronomiske skatkammer, og du vil kunne forsøde tilværelsen med retter som gnocci, pappedelle og tagliatelle til ganske fine priser. Er du sulten efter mere, kan du også nappe de små, italienske retter som burrata, charcuteri, græskarsuppe og meget mere.

Hvorfor skal du prøve Babbo-ria? Fordi de har alt, hvad madelskeren begærer. Og så er der åbent fra morgenstunden til sent på aftenen.

Hvor: Godthåbsvej 10, Frederiksberg


Book på Babbo-ria ➤

Mangia

Er du et rigtig pastamonster, kan du ikke undgå at kende til Mangia. Stedet finder du på Vesterbro – og det er kendt for sine mange, faste stamgæster. Det er italiensk, dynamisk, og så er der højt til loftet. Køkkenet er åbent, og trods de hvide duge har Mangia noget særligt uformelt over sig. Der er maaaasser forskellige pastaretter, hvor især den fyldte pasta kan få munden til at løbe i vand.

Hvor: Flæsketorvet 50-52, København V 


Book på Mangia ➤

Famosi E Golosi

Famosi e Golosi er beliggende på Frederiksberg og er – surprise – italiensk! Her finder du de klassiske italiensk retter og selvfølgelig er de kendt for deres pastaportioner. Råvarerne er specielt udvalgte, og køkkenet dyrker de oprindelige italienske traditioner, så snart gryderne kommer i kog.

På spisekortet finder du blandt andet spaghetti carbonara, ravioli og sidst, men ikke mindst Spaghetti con gamberoni argentini, som betyder  kæmpe argentinske rødrejer. Ja, de italienske madtitler ligger ikke bare godt på tungen, men også i maven, og Famosi e Golosi er helt sikkert et besøg værd.

Hvor: Rolighedsvej 10, Frederiksberg C 


Book på Famosi e Golosi ➤

Cantina

Cantina har samme ejere som den franske bistro Pastis og fiskerestauranten Fishmarket. Men på Cantina, midt i København, finder du den ægte, uhøjtidelige italienske stemning. Her er alt fra klassiske italienske retter til de eksperimenterende. For i køkkenet er de ikke bange for at bruge krydderier, råvarer og smage væk fra de de italienske grænser. Hos Cantina kan du selvfølgelig få en omgang klassisk ravioli med ricotta, spinat, tomat og masser af parmesan. Og hvorfor ikke slutte aftenen af med en klassisk tiramisu eller pana cotta?

Hvor: Borgergade 2, København K 


Book på Cantina ➤

You may also like...