Ugens craving: På med sweateren og ind med kulhydraterne. Det er tid til pasta! - DinnerBooking Blog
thumb image

Ugens craving: På med sweateren og ind med kulhydraterne. Det er tid til pasta!

Sommeren er slut prut finale! Og september har fundet sin vej i kalenderen. Snart er det tid til at hoppe ud af sommerkjolen og ned i sweateren. Trist vil nogen mene.. Men så alligevel! For nu kan vi jo bare mæske os løs i pasta.

Hos DinnerBooking bliver vi ALDRIG trætte af pasta, og vi har ingen særlig darling. For vi elsker alle former; spaghetti, penne, ravioli, rigatoni, farfalle, fusilli. Vi kunne blive ved.

Derfor skal den første uge i september selvfølgelig indvies med den kulhydratsrige spise. Hver uge kommer Dinnerbooking med redaktionens cravings og i denne omgang falder den på pasta!

Babbo-ria

Mellem Nørrebro og Frederiksberg finder du Babbo-ria. Her møder du smagen af surdejsbrød, blødt bagværk, pizza og SELVFØLGELIG pasta. På menukortet er der gnocci, pappedelle og tagliatelle til 95 flade kroner. Er du sulten efter mere, kan du også nappe de små, italienske retter som burrata, charcuteri, græskarsuppe og meget mere. Hvorfor skal du prøve Babbo-ria? Fordi de har alt, hvad madelskeren begærer. Og så er har åbent fra morgenstunden til sent på aftenen.

Hvor: Godthåbsvej 10, Frederiksberg


Book på Babbo-ria ➤

Mangia

Er du et rigtig pastamonster, kan du ikke undgå at kende til Mangia. Stedet finder du på Vesterbro – og er kendt for sine mange, faste stamgæster. Det er italiensk, dynamisk – og så er der højt til loftet. Køkkenet er åbent og trods de hvide duge har Mangia noget særligt uformelt over sig. Der er maaaasser forskellige pastaretter – og især den fyldte pasta kan få munden til at løbe i vand.

Hvor: Flæsketorvet 50-52, København V 


Book på Mangia ➤

Bar Pasta

Simpel mad og råvarer af kvalitet er, hvad dine øjne falder over, når du kigger på Bar Pastas menukort. Italienske klassiske retter, antipasta, pastaretter og italiensk dessert. Men navnet antyder, at det er pastaen, som er det særlige. Vælg blandt andet ravioli med ærter og slut af med den klassiske tiramisu! Du kan også tage forbi Bar Pasta til frokost og smovse dig gennem pastaretterne både fredag og lørdag til 100 kroner.

Hvor: Vedbækgade 13, København N 


Book på Bar Pasta ➤

Famosi E Golosi

Famosi e Golosi er beliggende på Frederiksberg og er – surprise – italiensk! Her finder du de klassiske italiensk retter og selvfølgelig er de kendte for deres pastaportioner. Råvarerne er specialt udvalgte, og køkkenet dyrker de oprindelige italienske traditioner, så snart gryderne kommer i kog. På spisekortet finder du blandt andet spaghetti carbonara, ravioli og ikke mindst en klassisk lasagne. Du kan også få fingre i den ekstravagante spaghetti med jomfruhummer. Famosi e Golosi er helt sikkert et besøg værd.

Hvor: Rolighedsvej 10, Frederiksberg C 


Book på Famosi e Golosi ➤

Cantina

Cantina har samme ejere som den franske bistro Pastis og fiskerestauranten Fishmarket. Men på Cantina, midt i København, finder du ægte, uhøjtidelig italiensk stemning. Her er alt fra klassiske italienske retter til de eksperimenterende. For i køkkenet er de ikke bange for at bruge krydderier, råvarer og smage væk fra de de italienske grænser. Hos Cantina kan du selvfølgelig få en omgang klassisk ravioli med ricotta, spinat, tomat og masser af parmesan. Og hvorfor ikke slutte aftenen af med italiensk, hjemmelavet is og sorbet?

Hvor: Borgergade 2, København K 


Book på Cantina ➤

Flere restaurant nyheder...