Allerede overtræk på kontoen? Her spiser du godt på budget i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Allerede overtræk på kontoen? Her spiser du godt på budget i København

Der er stadig et par uger til næste lønseddel… Og du har måske allerede brugt det meste af budgettet på sommerferieplaner og på Aperols i solen (og i regnen). Men bare rolig. We got your back!

Vi har samlet 5 restauranter, hvor du nemt kan få gode madoplevelser for under 250 kroner. Er du mest en forret- eller dessertperson? Vi har fundet lidt af det hele.

Motley CPH

Motley CPH

Hos Motley CPH for du rigeligt for pengene. Det hyggelige spiseri laver enkle hjemmelavede retter med råvarer fra lokale landmænd. Udvalget af oste er suverænt, og så er det samtidigt til at betale. Et ostebræt, hvor du kan gufle 7 forskellige danske og udenlandske oste i dig, kan du nyde for under 200 kroner. Derudover finder du dagens ret på menuen og små snaks/forretter, som kan deles. Drikker du vin, er de også at finde i den fornuftige ende mellem 220 og 490 kroner.

Dagens ret: 95 kroner

Vælg mellem
Ostebræt fra 85 kroner
Forret/snack: 25-65 kroner
Hvor: Ryesgade 30 B, 2200 København


Book bord på Motley CPH ➤

KUMA

Når de fleste tænker på japansk mad, falder tankerne ofte på sushi. Men japansk mad er meget mere end dét ifølge folkene bag KUMA. Det er store smage og masser af umami. Hos KUMA får du simple retter både japanske sticks, miso suppe, sprøde grøntsager og kimchi spækket med smag. Du kan vælge mellem flere menuer i forskellige prisklasser.

Menu fra 175 kroner

Hvor: Randersgade 35, 2100 Østerbro, København


Book bord på KUMA ➤

20A

På Ravnsborggade 20a ligger restauranten af samme navn. 20a er restaurant og vinbar. Konceptet er simpelt med dagens ret, dagens fisk, charcuteri, forret og dessert. Retterne er franske med dansk inspiration – og så er stemning hyggelig og casual i et smukt gammelt lokale fyldt med gamle vinkasser. Din pengepung kommer ikke helt galt i byen på 20a.

Dagens ret: 130 kroner

Vælg mellem
Charcuteri: 75 kroner
Forret til: 95-115 kroner
Dessert: 55 kroner

Hvor: Ravnsborggade 20a, 2200 Nørrebrø, København


Book bord på 20A ➤

Bevi Bevi

Vesterbros lille oversete perle finder du på en sidegade til Istedgade, som har 7 små serveringer på kortet til kun 250 kroner (okay, måske den lige er et par kroner over budgettet, men du må ikke gå glip af den lille italiener). Det hyggelige, lille sted er altid propfyldt og her drømmer du dig hurtigt hen på en støjende vinbar midt i Rom. Kokken sammensætter en tallerken til bordet, som kan være alt fra Vitello Tonnato, frisk Burrata og et større udvalg af italienske oste. Til de tørstige finder du italienske vine og klassiske aperitifs, som den velkendte Aperol, Negroni eller måske den lidt mere vovede Limonata Basil Spritz.

7 serveringer 250 kroner

Hvor: Oehlenschlægersgade 53, 1663 Vesterbro, København


Book bord på Bevi Bevi ➤

Spise/bar Nr. 20


På Spisebar 20 skifter menuen hver måned. Her får du fingre i en klassisk hovedret og dessert for under 250. Maden placerer sig mellem det franske landkøkken og det nordiske. Og er du til en deler, så er der også charcuteri og andre småretter på kortet. Råvarerne er friske og tilpasset sæsonen – og hey, så er der også en cocktailbar til de tørstige.

Hovedret fra 135 kroner

Vælg mellem
Dessert fra 70 kroner
Småretter fra 45 kroner

Hvor: Rantzausgade 20, 2200 Nørrebro, København


Book bord på Spise/bar Nr. 20 ➤

Flere restaurant nyheder...

2 svar

  1. Jonna Dirchsen siger:

    Jeg synes i mangler at nævne Nørrebros Bryghus, jeg har fire gange haft venner med til dette sted, priser overkommelig, dejligt personale, alle jeg har haft med har været ovenud tilfredse. Kan anbefales.