Guide: 5 suveræne burger-joints i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: 5 suveræne burger-joints i København

Er du i humør til en saftig burger og sprøde fritter? Lad dig inspirere her.

Der har længe hersket regulær burgerkrig i København i den seneste tid, og det betyder, at det lige nu vrimler med gode steder, hvor du kan få stillet burgersulten.

For at give dig inspiration, får du her fem fantastiske burgerjoints, der absolut er et besøg værd, hvis du ligesom os er glad for en god burgeroplevelse.

Foto: Mad & Kaffe

1. Mad & Kaffe

Instagram darling Mad & Kaffe er nok bedst kendt for sin veludrustede brunch, som får et væld af københavnere til at sætte retning mod dem hver morgen.

Men du kan også se frem til at forkæle ganen med en af deres frokostburgere med fritter. Du kan fx vælge deres klassiske cheeseburger med oksebøf, bacon og 2 x cheddar.

Har du brug for at gøre menuen ekstra greasy, så kan du også få smeltet ost ud over dine fritter – og det lyder jo slet ikke så ringe endda.

Mad & Kaffe er både at finde på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg 

Book bord ved at klikke på links.

2. Haché Gourmet Burgers

Burgerrestauranten Haché har siden 2010 kreeret lækre gourmet-burgere i Rømersgade lige ved Torvehallerne. De gode råvarer er i fokus og sesambollerne er friske fra ovnen.  På menuen kan du blandt andet finde de klassiske burgere og de mere eksperimenterende af slagsen: FX en Portobello Burger med stegte svampe, gedeost og oliventapenade.

Hvor: Rømersgade 20, 1362 København K


Book bord på Haché ➤

Foto: Cock’s & Cows

3. Cock’s & Cows

Når man taler gode burgere, kan man vist ikke helt komme udenom Cock’s & Cows, der er beliggende på Ravnsborggade, Gammel Strand, Østerbro, Prags Boulevard, Kødbyen og på Sankt Peders Stræde.

Her kan du se frem til kvalitetsburgere med bøffer grillet på trækul.

Foto: Cock’s & Cows

Snup en klassisk cheeseburger med bacon –  eller prøv kræfter med en af deres specialiteter som Onion Johnny med løgringe, bearnaise og tomatsalsa eller Crispy Gustavo med kyllingbryst, bagte tomater og urtecreme. 

Til at skylle herlighederne ned med, har Cock’s & Cows også et stort udvalg af cocktails, øl, og milkshakes. 

Book bord ved at klikke på links. 

4. TGI Fridays

TGI Fridays er en ærke-amerikansk restaurantkæde født i byernes by New York tilbage i 1965 – i dag findes der mere end 900 restauranter i mere end 60 lande, og en af dem er på Højbro Plads. Og her kan du sætte tænderne i autentisk, amerikansk mad, som selvfølgelig inkluderer en saftig burger som en klassisk cheeseburger eller de lidt mere eksperimenterende af slagsen. Og du kan selvfølgelig i ægte amerikansk stil skylle burgeren ned med en milkshake med flødeskum på toppen – så bliver det næsten ikke mere amerikansk diner over det.

Hvor: Højbro Plads 5-7, 1200 København K 


Book bord på TGI Fridays ➤

5. MASH

MASH, der er at finde på Bredgade, FrederiksbergPenthouse på Tivoli Hotel, er nok mest af alt kendt for deres saftige bøffer med sauce og tilbehør. Men der er også rig mulighed for at få stillet sin burgercraving på steakhuset.

På menukortet finder du nemlig en snasket og klassisk burger med gode ting som bacon, ost og chili fries on the side. Der er også mulighed for at vælge vegetar.

Book bord ved at klikke på links.

Flere restaurant nyheder...

1 svar

  1. Hans siger:

    Interessant at i lige lister 1-4 som er kunder hos jer, gasoline og jagger er tilføjet som nr 5-6 bare lige for at tilføje listen lidt integritet, så google fanger den.