Guide: 4 suveræne burger-joints i København

thumb image

Er du i humør til en saftig burger og sprøde fritter? Lad dig inspirere her.

Der har længe hersket regulær burgerkrig i København i den seneste tid, og det betyder, at det lige nu vrimler med gode steder, hvor du kan få stillet burgersulten.

For at give dig inspiration, får du her tre bud på byens fantastiske burgerjoints, der absolut er et besøg værd, hvis du ligesom os er glad for en god burgeroplevelse.

Foto: Mad & Kaffe

1. Mad & Kaffe

Instagram darling Mad & Kaffe er nok bedst kendt for sin veludrustede brunch, som får et væld af københavnere til at sætte retning mod dem hver morgen.

Men du kan også se frem til at forkæle ganen med en af deres frokostburgere med fritter. Du kan fx vælge deres klassiske cheeseburger med oksebøf, bacon og 2 x cheddar.

Har du brug for at gøre menuen ekstra greasy, så kan du også få smeltet ost ud over dine fritter – og det lyder jo slet ikke så ringe endda.

Mad & Kaffe er både at finde på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg 

Book bord ved at klikke på links.

2. Cock’s & Cows

Foto: Cock’s & Cows

Når man taler gode burgere, kan man vist ikke helt komme udenom Cock’s & Cows, der blandt andet er beliggende på Ravnsborggade, Gammel Strand, Østerbro, Prags Boulevard, Kødbyen og på Sankt Peders Stræde.

Her kan du se frem til kvalitetsburgere med bøffer grillet på trækul.

Foto: Cock’s & Cows

Snup en klassisk cheeseburger med bacon –  eller prøv kræfter med en af deres specialiteter med opsigtsvækkende navne som Mr. Cheddy Eddy eller The Treehugger. Husk i øvrigt sprøde fritter og noget til at dyppe i.

Til at skylle herlighederne ned med, har Cock’s & Cows også et stort udvalg af cocktails, øl og milkshakes. 

Book bord ved at klikke på links. 

3. TGI Fridays

TGI Fridays er en ærke-amerikansk restaurantkæde født i byernes by New York tilbage i 1965 – i dag findes der mere end 900 restauranter i mere end 60 lande, og en af dem har adresse her på Højbro Plads. Her kan du sætte tænderne i autentisk, amerikansk mad, som selvfølgelig inkluderer en saftig burger. For eksempel en klassisk cheeseburger eller de lidt mere eksperimenterende af slagsen. Og du kan selvfølgelig i ægte amerikansk stil skylle burgeren ned med en milkshake med flødeskum på toppen – så bliver det næsten ikke mere amerikansk diner over det.

Hvor: Højbro Plads 5-7, 1200 København K 


Book bord på TGI Fridays ➤

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Kører du ud lidt længere ud af byens kerne, venter der ligeledes appetitvækkende og ikke mindst autentiske burgeroplevelser. Sallie’s Restaurant & Snackbar i Albertslund er indrettet præcis som en diner fra 50’erne. Skaktern, pasteller og de ikoniske båse, hvori man sidder og spiser.

Menukortet byder på et væld af retter, som du kender fra The Peach Pit i den populære tv-serie Beverly Hills 90210. Derfor er burgeren naturligvis også et MUST, men Sallie’s version er altså ikke en Fru Hvem-som-helst. Det er nemlig Danmarks første af slagsen, og den kom hertil sammen med pigen Sallie i 1954, som ønskede at åbne en restaurant i Danmark. Læg vejen forbi Sallie’s og smag på en lille bid af danmarkshistorien.

Hvor: Roskildevej 25, 2620 Albertslund


Book på Sallie's Restaurant & Snack Bar ➤

You may also like...

1 Response

  1. Hans siger:

    Interessant at i lige lister 1-4 som er kunder hos jer, gasoline og jagger er tilføjet som nr 5-6 bare lige for at tilføje listen lidt integritet, så google fanger den.