Så er DinnerDays-billetsalget endelig i gang!

thumb image
Foto: Ribelli

DinnerDays vender endnu engang tilbage i uge 42, hvor du kan se frem til at spise dig igennem lækre menuer til små priser på over 80 restauranter i hele landet. Billetsalget blev officielt skudt i gang den 1. september 2022 – og der er rift om pladserne!

Billetsalget til DinnerDays i uge 42 har nu været i gang i 5 dage, og der er allerede solgt over 5500 billetter!

Nogle af Danmarks lækreste restauranter står klar til at forkæle dine smagsløg med 3-retters menuer fra kun 245 kr. (+gebyr). Vælger du at lægge lidt mere i pengebøssen, kan du gå all in og opleve vaskeægte gourmetmenuer for kun 440 kr. (+gebyr).

Nysgerrig på at høre mere? Så læs med her, hvor du kan se et lille udpluk af de mange restauranter, du kan vælge imellem til denne omgang af DinnerDays.

Alexanders Bistro i København

Nyåbnede Alexanders Bistro ligger lige ved siden af den ikoniske Elefantport i København – og er én af de mange københavnske restauranter, der inviterer indenfor til sublime smagsoplevelser til små priser.

Alexander Beier, søn af anerkendte chocolatier Peter Beier, er manden bag det nye, spændende koncept.

Alexanders Bistro betegnes bedst som en heldagscafé, hvor du både kan få dig en lækker is, spille et spil og nyde lækker bistromad i flotte omgivelser.

Til DinnerDays i uge 42 byder Alexanders Bistro på skønne 3-retters menuer – både med og uden kød!

Pris: 245 kr. (+gebyr)
Hvor: Ny Carlsberg vej 103 C, 1799 København V

Restaurant Pondus i Aarhus

Den lille, charmerende perle på Åboulevarden, Pondus, er af gode grunde blevet nævnt i Michelinguiden som Bib Gourmand af flere omgange.

Siden stedets åbning har Restaurant Pondus været et populært trækplaster for madglade århusianere og turister.

Det skyldes blandt andet deres sublime serviceniveau, som altid er nærværende og med et godt glimt i øjet. Dét kombineret med fantastisk madlavning udgør en sikker succes, og dét må Restaurant Pondus i al fald siges at være.

Til DinnerDays i uge 42 serverer Restaurant Pondus en 3-retters menu, hvor du blandt andet kan se frem til en lækker ceviche med tomat, basilikum og mandler til forret.

Pris: 245 kr. (+gebyr)
Hvor: Åboulevarden 51, 8000 Aarhus C

Restaurant Nordatlanten i Odense

Den klassiske gourmetrestaurant Nordatlanten med udsigt over Odense Havn er blandt de deltagende restauranter i uge 42.

Her kan du se frem til fantastisk gourmetmad, der lader sig inspirere af de nordatlantiske lande.

Placeringen i Det Nordatlantiske Hus passer dermed perfekt til restaurantens køkken, hvor du til daglig kan opleve alt lige fra elg, islandske kammuslinger, færøsk ølsirup og meget, meget mere.

Til DinnerDays kan du glæde dig til en udsøgt 3-retters menu, hvor du blandt andet kan smage stegt kalvefilet med bagt knoldselleri, brunet smør, purløg, krondild-syltede gulerødder, kartoffelkompot og svampesauce til hovedret.

Pris: 245 kr. (+gebyr)
Hvor: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

Se alle deltagende restauranter til DinnerDays i uge 42 her

You may also like...