Juleferie i Odense: Hvad skal I finde på?

thumb image
Foto: VisitOdense

Juleferien nærmer sig med hastige skridt, og vintervejret har for alvor gjort sit indtog i landet. Men minusgraderne behøver ikke nødvendigvis at betyde, at I skal gemme jer indenfor hele ugen. Se Odenses hyggeligste juleferieaktiviteter her!

December måned er lig med kvalitetstid med sine nærmeste, sociale komsammener og masser af god mad og drikke, som man kan lune sig på i vintermørket.

Juleferien er ingen undtagelse, for da inviterer Odense på et utal af hyggelige aktiviteter for store og små, så I kan nyde feriedagene til fulde med hele familien.

Læs med her og find ud af, hvad Odense byder på af sjove oplevelser i juleferien.

Kom helt tæt på årets familiejulekalendere

Foto: VisitOdense

Vidste I, at årets familiejulekalendere, Tinka og Sjælens Spejl og Julehjertets Hemmelighed, er optaget på Fyn?

På Møntergården i Odense inviterer de jer ind bag kulisserne, så I sammen kan gå på opdagelse i, hvordan ægte juleeventyr bliver skabt ved hjælp af effekter og et drys magi!

Den magiske udstilling byder på 24 låger, hvor I kan komme helt tæt på de originale rekvisitter og kostumer fra julekalenderne. Et stensikkert hit for små julekalender-entusiaster i familien! Udstillingen har åbent frem til den 8/1-2023.

Bliver I småsultne ovenpå en dag fuld af eventyr og magi, er der heldigvis mange hyggelige caféer og restauranter i nærheden, hvor I kan lune jer på en kop varm kakao og lidt sødt til ganen.

Tag for eksempel turen forbi Konrads Food & Coffee i Overgade, hvor I kan stille sulten med en lækker ret eller forkæle jer selv med noget varmt at drikke.

Jul i Zoo – en magisk tid i Odense

juleaften Odense Zoo
Foto: Odense Zoo

Kom til Jul i Odense ZOO, hvor I kan opleve alt lige fra flotte lys, 24 forskellige juleboder og ZOOs helt egne nisser, Zoofus og Zoofie, på nye eventyr.

Zoofus og Zoofie sørger for hyggelige daglige shows i haven samt et splinternyt juleeventyr i 24 afsnit, som I kan følge med i hjemmefra. Jul i ZOO er også lig med nisserier i haven, og I kan igen i år opleve sjove små nisser, der render rundt og leger med – og måske driller – lidt.

Gå på jagt efter byens bedste gløgg og lune æbleskiver

juleferie Odense
Foto: Storms Pakhus

Kombinér en slentretur gennem Odenses gader og stræder med et besøg på en af byens hyggelige caféer og restauranter.

Sæt jer til rette med et glas varm gløgg og spis lækre, luftige æbleskiver, imens sneen stille falder udenfor.

Glædelig jul!

Find alle Odenses juleaktiviteter her.

You may also like...