Det vrimler med madsteder i Kgs. Lyngby: Her er 7 køkkener i Lyngby fra alle verdens hjørner!

thumb image

Bor du i Kongens Lyngby eller i nærheden? Måske du bare har lyst til en lille roadtrip med maden for øje?

Så er Lyngby ikke det dummeste sted at tage hen, for her vrimler det madmuligheder fra alle verdenshjørner. Spis dig mæt i friske forårsruller, snaskede burgere, en af verdens bedste pizzaer, maki-ruller, taco og meget andet.

Vi har fundet nogle anbefalinger til dig, der mangler lidt inspiration til dit næste restaurantbesøg i Lyngby.

Spis asiatisk her: Wokshop i Lyngby

Et stykke af Thailand får du på Lyngbys hovedgade. Hos thai-restauranten Wokshop får du det bedste fra det thailandske køkken med masser af smag og farver. Der er både småretter, som du kan dele ved bordet – alt fra forårsruller, marinerede tigerrejer og rejechips til de større retter som wok eller varme karryetter. Wokshop er udover den gode thaimad kendt for de lyse, luftige lokaler, som betyder at man ikke sidder klistret op ad sin sidepartner. Du kan både spise thaimaden til frokost eller aften.

Hvor: Lyngby Hovedgade 76A, 2800 Kongens Lyngby


Book på Wokshop Lyngby ➤

Blue Taco “Velkommen til Latinamerika”

Velkommen til Latinamerika! Mmmh, elsker du tacos, så er det Blue Taco, du skal besøge. Her er der masser af latinamerikanske vibes og ikke mindst farverige retter. Der er både tacos til vegetaren, veganeren og kødspiseren. For at få den helt rigtige atmosfære, hænger der tørrede majskolbe og sugarculls i luften. Udover tacos kan du blandt andet også vælge mexibowls, snacks som nachos og grillede majs og selvfølgelig quesadillas med smeltet ost.

Hvor: Likørstræde 4, 2800 Kongens Lyngby


Book på Blue Taco ➤

Meyers spisehus i Lyngby

Så er vi tilbage i det nordiske køkken – og der må du ikke snyde dig for Meyers flæskestegssandwich, for det kan du selvfølgelig få hos Meyers Spisehus i Lyngby! Meyers Spisehus finder du på Handelstorvet, hvor der både er til de kaffetørstige og de sultne – både frokost og aften. Udover den populære sandwich kan du også sætte tænderne i nordiske pizzaer, dansk smørrebrød med rejer, kartofler, tatar, sild måske modnet makrel? Eller vælge forskellige snacks eller ostebræt.

Hvor: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby


Book på Meyers Spisehus Lyngby ➤

Pizzeria Luca Lyngby

Vi er taget til Italien – og ja, her kan du rent faktisk få lige så god pizza som midt i Rom. Her ligger Pizzaria Luca midt i Lyngby og hold bare vejret – den ligger på top 5 over Europas bedste pizza. Dejen til bunden er blandt andet koldhævet helt op til 72 timer og gør den ekstra knasende. Udover pizza kan du også få fat i italienske antipasta såsom burrata med ansjoser, caprese og parmaskinke med artiskokcreme.

Hvor: Gammel Jernbanevej 18, 2800 Kongens Lyngby

Book på Pizzeria Luca Lyngby ➤

Cock & Cows

Bløde boller og saftige bøffer, så bliver det ikke mere amerikansk – og det er selvfølgelig Cock’s & Cows vi snakker om. De er eksperter i det ærkeamerikanske køkken, hvor grænserne til hvad man kan putte i en burger er langt større end de klassiske danske. Du kan blandt andet smække tænderne i en “The Governator”, som bare er dobbelt op på alt – og så lige et par store, sprøde onion rings selvfølgelig. Du finder burgercaféen på Lyngby Hovedgade 78.

Hvor: Lyngby Hovedgade 78, 2800 Kongens Lyngby


Book på Cock's & Cows ➤

Sticks & Sushi

Du kender med garanti den populære sushikæde Sticks’n’Sushi – og heldigvis går lyngbygenserne ikke glip af noget, for Sticks’n’Sushi ligger også i Lyngby. I den lyse restaurant finder du høje langborde og store glasruder, så der også er mulighed for, at de nysgerrige kan holde øje med, hvad der sker på Lyngbys hovedgade. På menukoret finder du selvfølgelig et væld af sushi, grillstegte spyd og kolde- og varme japanske retter. Vi er især vilde med deres “yaki yaki”-spyd med gedeost og lufttørret skinke. Skal du prøve kræfter med menuerne er “perfect day” også at anbefale med både sticks, edamame, croquettes og masser af sushi.

India Royale – 2 timer i Delhi

Hvad med et kort smut til Delhi i Lyngby? For at træde ind hos India Royale er stort set det samme. Her bliver du mødt af smage, gas på krydderierne og en fantastisk chicken tikka masala eller chicken korma med safran, koriander, løg og tomatsauce! Er du vegetar er der også en fabelagtig palak paneer. Drik eventuelt en sød mango lassi til, så bliver forskellen mellem Delhi og Lyngby mere og mere udviskede!

Hvor: Lyngby Hovedgade 51, 2800 Kongens Lyngby


Book på India Royale ➤

You may also like...