Nyåbnet restaurant er allerede på top 10-listen i København

thumb image

Septembermåned har været kold, våd og efterårsagtig. Ingen overraskelse. Derfor har københavnerne bevæget sig indendørs for at glemme kulden og for at gufle sig løs i god mad! Vi har samlet deres favoritter i september.

Over 21.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i september på DinnerBooking.com. Vi har samlet de 10 restauranter, som har bedst anmeldelser. Nogle gamle kendinge fortsætter trofast på top 10, mens nye er kommet til.

Og allerede en nyåbnet restaurant har placeret sig på listen! De har netop åbnet dørene for gæster på Østerbro og efterfølgene er de gode anmeldelser strømmet ind.

Alle sanserne kommer i spil på ny favorit

Restauranten hedder RALPHs, og hos RALPHs er sanserne sat i spil. Alt fra maden til indretning, gardiner, store, smukke malerier og vin er udvalgt helt specielt til den lille Østerbroer, så ikke kun maden er i fokus, men også helhedsoplevelsen!

Og det ses også i begejstringen hos gæsterne:

“Hos Ralphs mad & vin var stemningen helt i top, uformel på den gode måde. Samtidig er maden umådelig lækker, de faste forretter såvel som de skiftende hovedretter! Sidst men ikke mindst var vinen fløjlsblød og ualmindelig velsmagende!

Hos Ralphs føler man sig altid hjemme sammenlignet med mange andre spisesteder i København. Så er man nogensinde i tvivl om, hvor man skal tage hen, så tag til Ralph,”

Henrik, 4. september 2019

Dejlig mad. Dejlig stemning. Dejlig betjening. RALPHs er mit nye yndlingssted!

Mia, 3. september 2019

Top 10 listen

Men det er ikke kun RALPHs, der skal have alt fokus. Vi har samlet en top 10 over gæsternes favoritter i september i København.

  1. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  2. FRANK, København K
  3. Toto Vin & Spisebar, København S
  4. Brasserie Barner, København Ø
  5. Restaurant Krebsegaarden, København K
  6. Ralphs Mad & Vin, København Ø
  7. San Marco JUNIOR, Frederiksberg
  8. Restaurationen, København K
  9. Restaurant Ida Davidsen, København K
  10. UMA, København K


You may also like...