Top 5 i Aalborg: Her mener gæsterne du skal spise

thumb image

Mmm, Aalborg har længe været på danmarkskortet over fantastisk gastronomi. Og det synes gæsterne også. Over 21.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i september på DinnerBooking.com. Vi har samlet Aalborgs 5 restauranter, som har månedens bedste anmeldelser.

Det er nok ikke overraskende, at Tabu snupper første pladsen. For Tabu ligger i hjertet af Aalborg på Vesterå og serverer de smukkeste serveringer, som både skamroses af anmeldere og gæster. Her bruges nordjyske, lokale produkter og råvarer, så der ikke er langt fra gård til tallerken.

Det siger gæster:

Vi havde en fantastisk aften,. En madoplevelse af de store, og sublim betjening
Vi takker for en rigtig god aften

Skriver Bo, d. 26 september

En oplevelsesaften på Tabu som løftede os helt der op hvor ”englene synger”. Mad og vin sat sammen til en hel fantastisk komposition.
Tak for en fantastisk aften. Vi længes allerede efter at komme tilbage ☺

Skriver Martin, d. 21 september

Elsker kombinationen af suveræn, stilfuld og overraskende mad fra øverste hylde kombineret med nordjysk varme og lune fra det kompetente og meget venlige personale. Mine gæster og jeg havde en vidunderlig aften og fik fejret min runde fødselsdag på allerbedste vis. Så 1000 tak til alle på Tabu-;)

Skriver Lilian, d. 21 september

Top 5 over restauranter i Aalborg

  1. Tabu
  2. Mortens Kro
  3. Cafe Aalto
  4. Musikkens Spisehus
  5. Ubat Veggie

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for august 2019 er baseret på i alt 23.668 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...