Disse eksklusive mad- og vin events må du ikke misse i juli

thumb image

Mange restauranter har planlagt særlige events over sommeren, men det kan være svært at navigere i, hvor man skal tage hen – derfor har DinnerBooking lavet en guide, som skal give dig uforglemmelige sommerminder på nogle af byens eksklusive spisesteder.

POTLUCK DINNER på 108

Michelin-restauranten 108 er glade for at præsentere sin fjerde ’Potluck Dinner’, som finder sted d. 22. juli 2018, og som har kokkene Sung Anh (Mosu, Seoul), Kim Byung-jin (Gaon, Seoul) samt 108’s egen Kristian Baumann på plakaten. Alle tre kokke vil hver især medbringe tre retter, og de vil i samarbejde med hinanden kreere 3 snacks, så menuen i alt lyder på 12 serveringer.

Dato: Den 22. juli 2018,
Reservationer fra kl. 17:00.

Pris:
Menu: ( 12 serveringer) : Pris per. person kr.1.200 kr;-
Vin: (Vinmenu inkl. vand og kaffe) Pris per. person kr. 800,- (valgfri)
OBS: Priserne er ex billetgebyr 


Book billet til POTLUCK DINNER ➤

WINEMAKER’S DINNER I GEMYSES DRIVHUS MED SOKOL BLOSSER WINERY, OREGON

I dag er vinregionen Oregon kendt for sine højkvalitetsvine fra det kølige område på USA’s vestkyst, men tilbage i 1971, da Susan og Bill Sokol Blosser plantede deres første vinmarker, var der endnu ikke megen aktivitet.
Den elegante stil passer perfekt til det grønne køkken, og derfor er det en fornøjelse at kunne byde inden for i Gemyses drivhus til en aften, hvor Sokol Blossers vine spiller hovedrollen i samspil med sommerens bedste økologiske grøntsager. Efter smagningen skydes middagen i gang. Køkkenchef Mette Dahlgaard og hendes hold vil præsentere en sommerlig femretters-menu med de friskeste, sprødeste og mest saftige råvarer lige nu, og hver ret bliver parret med en vin fra Sokol Blosser.

Tidspunkt: Torsdag d. 26. juli 2018, kl. 18.30 til 23.00

Pris pr person kr. 995,- 


Book bord til WINEMAKER'S DINNER ➤

SATURDAY NIGHT LIVE

Summer in the city 

Hver lørdag aften i juli bliver Nimb Roof omdannet til byens mest eksklusive sunset lounge. Med udsigt til Københavns tårne og Tivolis magiske have serveres cocktails og salte snacks fra kl. 19.00 til kl. 24.00, mens gæstende DJs sørger for storbystemningen. Nimb Roof er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Tagterrassen er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer. Tirsdag, torsdag og lørdag vil der være særlige “Summer in the City” events med gæster udefra, der har købt billetter hertil.

Pris per person kr. 350.-. (inkl. to cocktails og salte snacks).


Book bord på Nimb Roof ➤

CHAMPAGNE PÅ THE ROOFTOP

Tag plads på toppen af København og nyd fantastisk bobler fra Louis Roederer Cristal eller Dom Perignon 2009, mens I nyder udsigten udover København. På The Rooftop får I jeres eget bord for op til 6 personer og kan frit vælge mellem en flaske Cristal eller Dom Perignon. I er garanteret bordet i min. en time.

Pris per flaske inkl. et bord op til 6 personer kr. 2.500,-


Book bord på The Rooftop ➤

HVERDAGSOPLEVELSEN PÅ NÆRVÆR RESTAURANT

Vi ved faktisk godt, at NÆRVÆR har åbent for sin hverdagsoplevelse hver onsdag og torsdag et par måneder frem i hvert fald. Men fordi NÆRVÆR er beliggende så godt ned til havnebassinet som et oplagt solspot om sommeren, synes vi også den skal med i guiden her.

Hverdagsoplevelsen på NÆRVÆR er en reduceret menu. Det kan være et uddrag af “Menuen”, eller at køkkenet prøver nye retter af. Hverdagsoplevelsen skal forudbestilles, og det kan gøres lige her:

Pris per person kr. 500,-


Book bord på NÆRVÆR ➤

 

You may also like...