Nye restaurant Textur sætter bookingrekord inden åbning

thumb image

På fredag den 15. september åbner nye restaurant textur officielt dørene. Restauranten har et stjernehold bag gryderne, og det har fået rekordmange gæster til at sikre sig et bord inden åbning.

Restaurant textur er Aalborgs nyeste skud på stammen indenfor gourmetrestauranter. Bag restauranten finder man lidt af et stjernehold: Dennis Juhl og Frederik Østeraa, der senest har fungeret som henholdsvis køkkenchef og souschef på Ruths Hotel i Skagen.

Og varslingen om restaurantens åbning er bestemt ikke gået ubemærket hen blandt de aalborgensiske madører.  Allerede inden åbning er der nemlig intet mindre end 1146 gæster, der har sikret sig en plads til at opleve restauranten.

De mange bookinger fordeler sig over resten af året og går tilmed ind i 2018 også. Det viser spritnye tal fra DinnerBooking.com, der administrerer bookinger for restauranten.

Slår alle rekorder

De mange gæster overrasker og glæder hos textur:

”Det er overvældende med så stor opmærksomhed, og vi er super glade og taknemmelige. Vi havde selvfølgelig regnet med, at der ville komme lidt bookinger inden åbning, når nu vi ikke er helt ukendte i Nordjylland, men bestemt ikke så mange,” fortæller Frederik Østeraa, der er medstifter af textur.

Også hos DinnerBooking ser de til med stor forbløffelse:

”Det er meget usædvanligt at se så mange bookinger inden en åbning – de slår alle rekorder blandt de jyske restauranter,” fortæller Henriette Noll Bernstorn, Country Manager hos DinnerBooking.com og tilføjer:

”Det er en fantastisk start for textur, og vi glæder os til at følge dem fra sidelinjen.”

Glæder sig til at sætte fokus på maden igen

Hos textur glæder de sig nu blot til at åbne dørene og sætte gang i gryderne:

”I den seneste tid har vi brugt al vores tid på at restaurere lokalerne, så nu glæder vi os rigtig meget til at komme til at lave mad igen og sætte al vores fokus på det,” slutter Frederik Østeraa.


Book bord på textur ➤

Flere restaurant nyheder...