Guide: Her kan du spise Michelin på budget

thumb image

Drømmer du om at spise på en Michelin-restaurant uden at det koster en hel bondegård? Her kan du spise Michelin på budget.

Det kan være dyrt at spise i verdensklasse, men man kan faktisk godt spise på Michelin restaurant uden at få økonomiske skrupler. Her er 4 bud på Michelin restauranter i Danmark, hvor du kan smage på de berømte stjerner uden at skulle tømme kontoen.

(Priserne er indhentet i skrivende stund, og det er derfor med forbehold for ændringer)

1. Relæ

Foto: Per-Anders Jørgensen

Relæ er både hyggelig, bæredygtig og billig. Her koster en Relæ-menu blot 475,- og en dertilhørende vinmenu kan købes for den nette sum af 395,-. Relæ er et pragteksemplar på, at det ikke behøves at koste spidsen af en jetjager at spise i stjernernes støv!

Hvor: Jægersborggade 41, 2200 København N


Book bord på Relæ ➤

2. Domestic

Restaurant Domestic i Aarhus har ligeledes skruet helt ned for priserne på deres eftertragtede Michelin-restaurant i Aarhus. Her kan du få en 4. retters menu inklusiv snacks til kun 500,-. Vil du have 4 glas vin til maden må du slippe 350,- mens en saftmenu kan tilkøbes for kun 225,-

Hvor: Mejlgade 35B, 8000 Aarhus C


Book bord på Domestic ➤

3. 108

Foto: Hannah Grant

På Nomas populære lillebror 108 kan man få en bid af Michelin-kagen uden store økonomiske skrupler. Her er ikke en sammensat menu, men en a la carte menu, der byder på retter fra kun 95,-. Det er vel at mærke småretter, så du skal have et par stykker – eller kombinere dem med dagens livret til deling for 450,- til to personer.

Hvor: Strandgade 108, 1401 København K


Book bord på 108 ➤

4. Formel B

Foto: Formel B

På Formel B har de et menukort med omkring 20 små retter, som de udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Hver ret koster 140,-, så du kan godt sammensætte 3-4 retter fra kortet til omkring 500,-. (De anbefaler selv 4-6 retter, men det er altså muligt at nøjes med 3, hvis økonomien er afgørende)

Hvor: Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C


Book bord på Formel B ➤

You may also like...