Her kan du nyde et godt glas rosé i København

thumb image

Vejrguderne har langt om længe hørt vores bønner, for efter en noget kold og regnfuld juli måned, har august vist sig fra sin varme side. Dét kalder på et godt glas rosé. Vi har spurgt folket, hvor de helst ville nyde et koldt glas rosé, og her får du nogle af dem. Udsigt til vand går igen.

Undici

Det solrige, gule hjørne ved Christianhavns kanal ligger italienske Undici. Med deres store, hyggelige terrasse og udsigt til kanalen er det et oplagt sted at nyde et kølende glas rosé efter en lang arbejdsdag eller velfortjent fridag. Skål, og lad dig beruse af glassets indhold, mens du fejrer livets ulidelige lethed for en stund.

Hvor: Wilders Plads 11, 1403 København K


Book på Undici ➤

Nærvær

nærvær

Krøyers plads – Hvis du ikke bliver mæt af den store portion god udsigt. Middagen kan ovenikøbet nydes fra første parket til vandet og Inderhavnsbroen på den hyggelige plads, der især om sommeren summer af liv og god stemning.
Eftermiddagssolen står lige ind, og har du et håndklæde med i tasken, er det også muligt at hoppe i bølgen bagefter for at køle heeelt ned.

Hvor: Strandgade 87E, 1401 København K


Book på Nærvær ➤

Ofelia

Det kan godt være, at det endnu ikke har lykkedes nogen, at forvandle vand til vin, men kombinationen af de to ting er absolut heller ikke dårlig. Ofelia er beliggende i forbindelse med Skuespilhuset, og denne kvinde råder ikke mindst over en biledskøn udsigt til Københavns Kanal. Og selvom du ikke engang skal til forestilling indenfor i salen, er det også altid god underholdning at sætte sig her og betragte livet på vandet. Derudover byder vinkortet naturligvis på et hav af lækkerier – heriblandt kolde rosévine.


Book på Ofelia ➤

La Banchina

La Banchina er reffens egen lille oase midt i storbyen. Navnet klinger italiensk og betyder ‘lille bådebro’, og de flydende pontonner er et populært sted at lægge vejen forbi både fra land- og vandsiden, når solen er fremme. Her kan du sidde med fødderne i vandet og nyde dit glas.

Hvor: Refshalevej 141A, 1432 København K


Book på La Banchina ➤

Toldboden

Mærk den maritime stemning, når du besøger den gamle færgeterminal i Københavns havn med udsigt til Operaen. Her kan du se frem til en sublim havneudsigt gennem de store vinduer i restauranten, hvor du kan følge med i livet på havnen og de forbipasserende både. På pladsen foran restauranten er det yderst populært at sætte sig i de tilbagelænede stole eller med benene dingende fra kajen. Det er her, en god fest starter – selvfølgelig gerne med et godt glas af de rosa dråber i glasset.

Hvor: Nordre Toldbod, 1259 København K


Book på Toldboden ➤

You may also like...