Top 5: Fem favoritter fra Vestdanmark

thumb image

Endnu engang har vores gæster anmeldt deres aften ude at spise. Her kan du se de fem restauranter, som har gjort gæsterne vilde i varmen i løbet af sommeren

Højt profilerede madanmeldere kan bruge nok så mange rosende superlativer og instuderede nichegloser, når de fremlægger deres oplevelse af et restaurantbesøg i landets store aviser. Men nogle gange er det nu meget rart at få det fra en, man lettere kan spejle sig i. For det kan da nok være, at du ikke har den store forstand på franske specialiteter, italienske vine, eller om den skal serveres fra højre eller venstre side. Men du VED, når det smager godt, og du kan mærke, om stemningen er behagelig. Dét behøver man ingen uddannelse for at fornemme.

Hos DinnerBooking er vores gæster rigtig glade for at gå ud at spise, og de anmelder gerne aftenen bagefter uden at lægge skjul på hverken høflige reprimander eller stor begejstring.

Top 5 Vestdanmark

  1. Restaurant ARO, Odense C
  2. Svalegaarden MEST, Aalborg
  3. Morena Mia, Aarhus C
  4. Restaurant HOS, Odense C
  5. Domestic, Aarhus C

ARO: En fanstastisk og pirrende sanseoplevelse

Det var bare en helt fantastisk smagsoplevelse – vi har kun ros, ros og atter ros, og vi glæder os til at besøge Aro igen.” Gæsteanmeldelsen blev efterfulgt af hele seks lysende stjerner til odenseanske Restaurant ARO. Og de rosende ord er langt fra en engangsforestilling.

Vi havde glædet os siden vi bookede tid på Aro, og må sige at vi er overhovedet ikke blevet skuffet. Det var en skøn aften, hvor alle sanserne blev pirret. Alt i alt, en fantastisk oplevelse.”

ARO er beliggende i et tidligere autoværksted på Østerbro i Odense. Rummet har gennemgået en renovering, selvom det rustikke look er bevaret. Her får du serveret mad helt uden dogmer, og måske er det netop dét, der er den hemmelige ingrediens, som folket elsker.

Svalegaarden MEST: Yndlingsrestaurant med gode priser

Vi besøgte jer da i lå i Brandstrupgade, og har savnet jeres fantastiske mad og stemning til overkommelig pris.
Og vi var igen slået bagover. Maden var fantastisk! Luksusproblemet var, at portionerne (især tartar) var for stor. Så der var ikke plads til jeres dessert. Men ellers ville vi ønske at vi kunne komme ved jer en gang om måneden! I er stadig vores yndlingsrestaurant!

Svalegaarden ligger nu i historiske omgivelser i Hasseris ved Aalborg. Deres team af kokke har alle en baggrund fra toprestauranter i Danmark – og det kan smages.

Morena Mia: Michelinværdigt måltid

Morena Mia er centralt beliggende i Aarhus C. Her praktiserer de brugen af spanske råvarer i en smuk kombination med smage fra hele verden. Og dét er gæsterne altså VILDE med.

Det bedste måltid, jeg har fået! Michelin-værdigt!!

Enormt hyggelig, lille og intim restaurant med kun 14 pladser. Maden og den service som tjenerne vidste var i topklasse. Helt klart den bedste restaurant som jeg har været på i Århus (eller bare generelt). Min medspiser er enig!

Restaurant HOS: Topgod betjening

Kongensgade 65 i Odense huser Restaurant HOS, som har et udpræget fokus på det gode værtskab. Meget tyder på, at missionen er lykkedes, for gang på gang stiger HOS til tops blandt gæsternes favoritter.

Vi fik så lækker mad og topgod og charmerende betjening. En fantastisk eftermiddag.”

Ejerne og personalet var så søde og imødekommende med et skønt tvist af friske bemærkninger og relevante referencer til, i vores tilfælde, Bornholm. Vi observerede en ekstra hjælpsomhed overfor andre gæster fx noget teknisk med en mobil, en trøje der var faldet på gulvet osv. Det hele med store smil og en naturlighed. Vi glæder os til at komme igen og anbefaler stedet til alle, vi kender, som sætter pris på kvalitet og det ekstra, som vi fik hos H.O.S. Tak.

Domestic: Glad og stemningsfuld oplevelse

Gourmet-restauranten Domestic er beliggende på Mejlgade i Aarhus. Her har et stjernehold bestående af fire dedikerede ildsjæle skabt kimen til en mindeværdig aften.

“Fantastisk afstemt og velkomponeret vin og mad. Stilfuldt. Glad og stemningsfuld oplevelse. Betjening god til at fange vores vores behov. Det hele i topklasse.”

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2020 er baseret på i alt 19.696 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...