Orker du ikke at lave mad? Her er forslag til, hvor du kan spise i din weekend

thumb image
Foto: GORILLA

Byens spisesteder i København har en masse forslag til din weekend. Særligt hvis du ikke orker at stå i køkkenet og trænger til en velfortjent weekendslapper.

Det er ikke uden grund, at det Amerikanske medie Time Out har hyldet København blandt de bedste byer i verden. Her har 27.000 personer svaret på, hvilke byer de foretrækker ud fra: kultur, grønne arealer i byerne og gastronomi.

Se listen over alle byer fra Time Out.

Særligt gastronomien i København gør sig rigtig godt. Vi har samlet lidt forskellige ideer fra byens spisesteder, hvis du stadig ikke har lavet nogen madplaner for weekenden.

Efterårsmiddag på Retour

Alle dage i september og i weekenden har Retour forberedt en lækker middag, som også byder på velkomstbobler.

Her får du serveret:

  • Forret: Koldrøget  laksecarpaccio, karsemayo med surdejsbrød og pisket smør
  • Hovedret: Steak frites af mørbrad, pommes frites og bearnaise
  • Dessert: Pære Belle Helene med vaniljeis og chokolade

Hvor: Ny Østergade 21
Pris: 395 kr. (+gebyr)

Tivoli udfordrer svenskerne på krebsegilde søndag

Søndag den 19. september er det sidste chance for at opleve Mad, Øl & Vinfestivalen i Tivoli, og derfor stilles der skarpt på den ærkesvenske krebsegilde-tradition på Plænen, hvor man på langborde kan nyde friske krebs med snaps til.

Derudover byder dagen også på sushismagsprøver fra sushikongen, Mads Battefeld så længe lager haves og masser af live musik.

Hvor: Tivoli, Plænen
Pris: 650 kr. pr. person inkl. entré til Tivoli

Early Bird på GORILLA

Gæste-magneten GORILLA har arrangeret en Early Bird-menu til de gæster, som er friske på at spise lidt tidligere på aftenen, og til en bedre pris.

Du har bordet fra kl. 17-19, mens du spiser du dig igennem 7 serveringer, som består af alt det bedste fra GORILLA.

Hvor: Flæsketorvet 63
Pris: 395 kr. (+gebyr)

Spis brunch fra 11. etagers højde

Ved Amager har Scandic åbnet deres helt egen Skybar. Kl. 10.30-13 hver weekend serverer de en overdådig brunch med alt der hører til.

Læs mere: Byens nye brunchsted har byens bedste udsigt.

Med udsigt over Amager Fælled og Øresund kan du spise lækre croissanter, hjemmelavet mysli m.m. Og du får kaffe, te, juice ad libitum. 

Hvor: Amager Strandvej 401
Pris: 289 kr. (+gebyr)

Smag på søndagen hos 56°

Hver søndag kl. 13 inviterer Restaurant 56° til langbordsstemning. Kokkene har frie hænder til at sammensætte dagens menu.

Alle får det samme at spise, og alt er med i prisen: mad, vin, øl, vand, kaffe, dessert – det hele. Retterne består af overskudsmad fra ugens løb, som er tænkt ind som nye smagfulde retter. Det er bæredygtighed, når det er bedst.

Du ankommer kl. 13 og frokosten slutter igen kl. 16.

Hvor: Krudtløbsvej 8
Pris: 425 kr. (+gebyr)

20-retters luksusmenu med Feed Bistro

Den populære kok Jacob Jørgsholm, som blandt andet gør sig bemærket på sin Youtube-kanal og er kendt for sin famøse Beef Wellington, er så småt ved at lægge sidste hånd på menukortet til sin nye Feed Bistro-restaurant. De mangler dog nogle kyndige foodies til at teste hele menukortet, inden den nye restaurant åbner på Vesterbrogade 1.

Mon du gerne vil være forsøgsperson?

Det bliver derfor en yderst ekstravagant aften, hvor der ikke er sparet på caviar, wagyu, katsu sando, wellington og mange flere lækkerier.

Hvornår: 24. og 25. september
Hvor: Vesterbrogade 1p
Pris: 1495 kr. pr. person

Peter Beiers takeaway chokolademenu

Er du vild med chokolade, så er dette lige noget for dig. Peter Beier tilbyder deres populære chokoladebrunch, afternoon tea og chokoladetapas som takeaway, så du kan tage hyggen med dig hjem.

Så hvis du ikke kan få nok af chokolade, så skal du tage et smut forbi Peter Beier i Valby.

Hvor: Valby Torvegade nr. 9
Pris: fra 149 kr. pr. person.


Se alle events i København her.You may also like...