Overdådig middag i Odense: Her skal du spise!

thumb image

Er du på udkig efter en gastronomisk oplevelse i Odense? Her får du fem af Odenses mest overdådige restauranter. 

Restaurantscenen i Odense er i vild vækst, og der er efterhånden mange gode steder at tage hen, hvis man vil spise godt.

Vi har samlet en liste med 5 fremragende restauranter, som du bør besøge, hvis du vil have en gastronomisk oplevelse i Odense.

1. MASH

Foto: MASH

For et halvt års tid siden åbnede det eksklusive, danske steakhouse MASH en restaurant i hjertet af Odense. I deres nyrenoverede lokaler i Bryggergården, står de klar til at forkæle dig med et veludrustet vinkort, indbydende forretter, cocktails med sjæl, desserter, der får tænderne til at løbe i vand og sidst men bestemt ikke mindst: Store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden! What’s not to like?

Hvor: Vestergade 11, 5000 Odense C


Book bord på MASH Odense ➤

2. The Balcony

Foto: The Balcony i Odense

Siden restaurant The Balcony slog dørene op for et års tid siden, har de fået masser af ros fra både gæster og anmeldere. Her kan du se frem til en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, når det kreative køkken tryller med gode råvarer og tekniske skills. Maden er simpel og smagfuld, og indretningen er smuk og nordisk – The Balcony er uden tvivl et sted i luksusklasse!

Hvor: Vestergade 68, 1. sal


Book bord på The Balcony ➤

3. Under Lindetræet

Foto: Under Lindetræet

Restaurant Under Lindetræet har til huse i Odenses smukkeste og mest eventyrlige bydel. Stedet emmer af historie, hygge og høje standarder, og her går de bestemt ikke på kompromis med kvaliteten! På Under Lindetræet laver de god og spændende mad af friske, lokale råvarer, og de byder herudover på dejlige vine og en god service. Som gæst kan du slappe helt af og gå derfra en god gastronomisk oplevelse rigere.

Hvor: Ramsherred 2, 5000 Odense C


Book bord på Under Lindetræet ➤

4. Kok & Vin

Foto: Kok & Vin

Restaurant Kok & Vin er en autentisk bistro, der serverer velsmagende retter i stemningsfulde omgivelser – Og så endda til billige penge! Prøv dagens talvemenu med 3 retter til kun 300,-. Vil du vælge selv, er der også skønne retter på a la carte kortet. Maden er fransk inspireret og lavet af årstidens lokale råvarer.

Hvor: St. Gråbrødrestræde 19, 5000 Odense C


Book bord på Kok & Vin ➤

5. Vår

Foto: Restaurant Vår

På den nye restaurant Vår er der fokus på bæredygtighed, lokale råvarer og masser af velsmag. Maden har rødder i det nordiske køkken, men uden at være dogmatisk – Det vigtigste er at frembringe de bedste smage i hver enkelt råvare. Niveauet er højt både når det gælder mad, vin og service, og som gæst skal du blot læne dig tilbage og nyde en gastronomisk oplevelse i særklasse.

Hvor: Vintapperstræde 10, 5000 Odense C


Book bord på Restaurant Vår ➤

You may also like...

3 Responses

 1. Jesper siger:

  Mig bekendt ligger Restaurant Vår på VINTAPPERSTRÆDE Nr. 10

  • Malene Dybdahl Pedersen siger:

   Du har helt ret Jesper! Der havde sneget sig en fejl ind, som er rettet nu – tak 🙂 Vh Malene/DinnerBooking

 2. Bente Boltvætk siger:

  Odense er en gourmetby af rang. Vi elsker Odense, vi elsker Fyn.