Weekendtur: De 5 bedste spiseoplevelser udenfor storbyen

thumb image

Har du lyst til en lille get-away fra storbyen i anledningen af Pinsen, får du her fem restauranter, der kan gøre din tur endnu bedre.

Pinsen betyder, at mange af os kan trække stikket ud med en forlænget weekend. Og så er det jo oplagt at tage en weekendtur væk fra storbyen og udforske de mange spændende kroge af Danmark. Går du med tanker om at tage væk, får du her 5 steder, der byder på særligt gode spiseoplevelser. Det er nemlig de 5 restauranter udenfor storbyen, der har modtaget de bedste anmeldelser fra gæsterne i april.

Lieffroy, Nyborg

Har du slået vejen forbi Fyn, er Lieffroy i Nyborg det ideelle spisested at gøre stop. Restauranten har i over et år ligget i top blandt gæsterne anmeldelser og har herudover høstet et hav af roser blandt anmeldere. Lieffroy har til huse i Hesselhuset med skov, natur, strand og hav lige udenfor døren, hvis du er til den slags.

Book bord på Lieffroy

Huset Blom, Sønderborg

I Sønderborg finder du den hyggelige villarestaurant, Huset Blom, der i flere måneder har ligget blandt de bedste i Jylland. Ifølge restaurantchefen Irene Bak kristensen skyldes gæsternes begejstring især, at gæsterne får en helhedsoplevelse, og at de føler sig hjemme i restauranten – vurder selv om du er enig.

Book bord på Huset Blom

Det Gamle Mejeri, Mårslet

I Aarhus er der masser af gode restauranter. Men bevæger du dig uden for byen gemmer der sig også et par særligt gode restauranter. En af dem er Det Gamle Mejeri – søsterrestauranten til den Michelin-stjernede Gastromé. Udover den gode mad er der sat masser af fokus på at yde en ekstra god service, hvilket ifølge manden bag, Søren Jakobsen, er årsagen til de gode gæsteanmeldelser.

Book bord på Det Gamle Mejeri

Restaurant Oven Vande, Fredericia

Med udsigt over Lillebælt kan du slå dig ned i gode omgivelser på restaurant Oven Vande i Fredericia. Passer det dig ikke lige i weekenden kan du også besøge restauranten i forbindelse med den landsdækkende restaurantfestival Spis og Støt, hvor du kan få en tre-retters menu for 250 kr. og samtidig støtte Kræftens Bekæmpelse med 40 kr.

Book bord på Oven Vande

Rørvig Kro, Rørvig

Er du i nærheden af Rørvig, er Rørvig Kro et ganske godt stop at gøre. Restauranten har til huse i den gamle kro fra 1870, og derfor finder du en helt særlig og hyggelig stemning her, hvilket måske er en del af grunden til, at gæsterne er begejstrede.

Book bord på Rørvig Kro

You may also like...