Como på Frederiksberg har åbnet endnu en adresse: En halv hummer med pasta, tak!

thumb image
Foto: Como København er åbent på Kompagnistræde 4.

Italieneren Como på Frederiksberg har fået en lillesøster i hjertet af København, hvor gæster kan nyde autentiske lækkerier til både frokost og aften. Spis populære gæstefavoritter i form af pasta med hummer og sprøde arancini med trøffel og parmesan.

Vi kender det alt for godt: Når det eneste, der kan tilfredsstille os, er pasta med generøse mængder parmesan, cremet burrata, saftig oksemørbrad og tiramisu. Her er det italienske køkken en garant, når det kommer til det gode måltid.

Siden 2019 har glade gæster besøgt Frederiksberg-darlingen Como på Godthåbsvej 30, når de ønskede at stille deres italienske sult. Derfor har restauranten besluttet at åbne en lillesøster under samme navn på Kompagnistræde 4.

Her kan gæsterne tage en bid af det solrige Italien til både frokost og aften.

Italienske gæstefavoritter

Når du lader øjnene løbe nedover menukortet hos Como København i Kompagnistræde, præsenterer retterne sig, som man kender dem bedst fra Italien.

Her kan man starte ud med en skøn snack – antipasti. Mindre, mundrette bidder med det bedste fra Italien. Alt fra lækre kødudskæringer, bagt blomkål, friteret blæksprutte og tatar med trøffel. Har du prøvet arancini? Så er dette et must! Kugler af risotto, paneret og friturestegt til gylden perfektion med knasende ydre. Indeni gemmer sig en skat af trøffelcreme og parmesan.

Primi, den anden del af måltidet, består normalt af enten pasta eller risotto. Her kan du vælge mellem den klassiske carbonara med masser af friskkværnet peber og parmesan eller årstidens risotto, som du kan få præsenteret af tjeneren.

Her er vi særligt vilde med Spaghetti All’ Astice: Pasta med hummer, tomat og basilikum. Simpelt og velsmagende uden for mange dikkedarer, som vi elsker fra det italienske køkken. En ret til 245 kr. som nok skal gøre dig glad og mæt.

Vi har taget menuen fra Frederiksberg over til vores nye adresse, som bl.a. er vores famøse pasta med hummer, men også vores arancini, som er to store gæstefavoritter”.

Kathrine Fløe, marketingansvarlig hos Como

Secondi, også kaldet hovedretterne på italiensk, består af lækre kødserveringer og fisk. Her kan gæsterne spise oksemørbrad med svampe og trøffelsauce eller skinstegt rødfisk med grillet citron og salat. Retterne starter fra 225 kr., og hvor det er muligt at tilkøbe skønne ‘sides’, hvis appetitten vil. Og det vil den, når du kan vælge mellem sprøde polenta fries, fritter med trøffel og parmesan eller cremet burrata.

Afslut middagen med lidt sødt – dolce. Her kan gæster vælge den klassiske tiramisu, som man aldrig går galt i byen med. Eller hvad med letsyltede blommer med amaretto og espresso toppet med vaniljeis.

Como København kan også sammensætte en 4-retters menu akkompagneret af en vinmenu for blot 845 kr., så der intet vil mangle.

Italiensk til frokost og aften

Como København har helt bevidst valgt at udvide åbningstiderne, sådan at gæster kan komme indenfor og få stillet sulten allerede fra frokosttid.

Der er liv og summen af mennesker ved Strædet, hvorfor vi ønsker at tilbyde gæsterne et sted at gå hen til frokost, og som er et italiensk alternativ til de andre cafeer, der ligger i området”.

Kathrine Fløe, marketingansvarlig hos Como

I forhold til indretningen, så har ønsket været at bevæge sig væk fra mørke farver og i stedet lysne op for lokalerne og gøre det mere farverigt. Og gæsterne har taget godt i mod forvandlingen.

Her giver Como København også anledning til at afslutte middagen med en cocktail, som der er en masse af på kortet. Både de klassiske italienske drikke, alt fra Aperol Spritz til negroni. Du kan også vælge en af de mere kreative i form af en Espresso Martini med et twist eller en Golden Cadillac.

Med en perfekt beliggenhed i hjertet af det pulserende byliv i København, er Como en oplagt besøgsmulighed, når du skal have stillet din italienske appetit.

Adresse: Kompagnistræde 4, København K

You may also like...