Aarhus-restauranten Langhoff & Juul åbner Boutique Hotel i Ebeltoft

thumb image

Nu bydes der meget snart velkommen indenfor i den velkendte Aarhus-restaurant Langhoff & Juuls hyggelige univers – men Aarhus er skiftet ud med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge i deres nye restaurant og hotel.

Siden starten af år 2019 har holdet bag den populære restaurant Langhoff og Juul i Guldsmedgade i Aarhus knoklet for at gøre deres nye hotel i Ebeltoft klar til at invitere gæster indenfor.

Deres nye skud på stammen Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant slår dørene op d. 12. april lige ved vandkanten i Ebeltoft. Hele påsken fejres det med festlige indslag, så gæsterne kan komme og mærke den helt særlige stemning, der kendetegner Langhoff & Juul.

Jonas Langhoff, ejer af Langhoff & Juul fortæller: ’den særlige stemning fra Guldsmedgade, har vi længe gerne ville føre videre. Give den nyt liv. For det synes vi, den fortjener. Med boutique hotellet i Ebeltoft har vi nu fået muligheden for at udvide Langhoff & Juul oplevelsen, så du ikke alene får en skøn madoplevelse, men også en helt unik hoteloplevelse, når du besøger os’. 

Udsigt til hav

Og der er rigeligt med gode grunde til at kigge forbi det nye hotel i påsken. Her inviteres blandt andet til Brunch & Bubbles, Cocktails & Dining og lækre påskemenuer.

Det er ikke kun smagssansen, der er chance for at forkæle på det nye spisested. Hotellets placering i Ebeltoft lige ud til vandkanten med panoramaudsigt til Ebeltoft Vig og Mols Bjerge er også en fryd for både syn og sjæl.

Forkæl sanserne

Når Jonas Langhoff snakker om Langhoff & Juuls koncept, er det gæstens helhedsoplevelse, der bliver lagt vægt på:

’Vi vil gerne have, at du har det rart og føler dig velkommen – det er vigtigt for os! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig en del af din oplevelse, som det, du spiser’.

I indretningen af hotellet i Ebeltoft har Langhoff & Juul derfor allieret sig med Utzon Interior, der normalt holder til i Vestergade i Aarhus.

Samarbejdet med Utzon Interior har gjort det muligt for os at udfolde vores vision om at lave et hotel, hvor rammerne indbyder til uformel og afslappende stemning, hvor vores gæster kan hygge sig i godt selskab med hinanden’, siger Jonas Langhoff om samarbejdet med Utzon Interior, der også får deres egen butik på hotellet.

Vil være Danmarks hyggeligste hotel

Spørger man de nye ejere hvad forventningen er til dem selv, er svaret klart: At være Danmarks hyggeligste hotel. Med de kræfter der lige nu bliver lagt i at være klar til åbningen 12. april, er de overbeviste om at indfri forventningerne til dem selv, allerede fra start.

Sådan fejres åbningen hele påskeferien:

Lørdag den 13. og søndag den 14. april kl. 10.00-14.00: Brunch & Bubbles
Her serveres deres velkendte brunch med bobler ad libitum og panoramaudsigt.

Pris 248,- pr. person

Torsdag den 18. og fredag den 19. april kl. 18.00-21.00: Påskelam
Køkkenet sørger for at påsken kommer til Ebeltoft, når der serveres en lækker tre-retters menu inspireret af påsken og foråret.

Forret: Marmoreret torsk med stenbiderrogn og forårsløg
Hovedret: Dobbelt lammeryg, saltbagte jordskokker, chips og lammesauce med timian.
Dessert: Creme brulée med nødder, hvid chokolade og skyr-is creme

Pris 398,- pr. person

Lørdag 20. april klokken 18.00: Cocktails & Dining
Kom med til en aften med lækre cocktails, snacks og en skøn tre-retters menu.

Fire forskellige snacks: Pappadums, rugpoppers, kartoffel chips med tørrede urter, puffet flæskesvær.
Forret:  Rimmet lange med estragonperler, agurk i variation, rygeost og rogn.
Hovedret: Stegt kalvefilet med kroket af oksekæbe, saltbagte jordskokker, spinatskum og kalve sky sauce.
Dessert: Røget karamel panna cotta, citrus creme, ymerdrys og vanilje

Hertil serveres en cocktail-menu med fire forskellige cocktails tilpasset retterne

Pris 648,- pr. person

Hvor: Ndr. Strandvej 3, 8400 Ebeltoft 
Hvornår: d. 12. april 2019


Book på Langhoff & Juul Boutique Hotel ➤

You may also like...