Fra Norge til Thy: Ny restaurant åbner i Nordjylland med fokus på at spise sammen i hjemlige rammer

thumb image

På Sydhavnsvej 9 i Thisted dukker der lige om lidt en ny restaurant op. Den hedder Restaurant Bryggen, og det er parret Mads Hansen og Sisse Andersen, som står bag. Her skal fællesspisning og gode råvarer være i fokus.

Ejeren Mads Hansen og Sisse Andersen er flyttet fra Norge til Thy for at få deres drøm opfyldt. De vil åbne en restaurant, så de kan servere god mad med respekt for råvarerne og miljøet – og så skal maden ikke mindst deles med hinanden. For Mads og Sisse prioriterer kvalitet og fællesskab. Det fleste råvarer i restauranten er økologiske. Men det vigtigste, for de to nye restaurantejer, er, at råvarerne er købt og produceret af mennesker, som holder af kvalitet. Ligesom dem selv.

Restauranten åbner den 29. august, og navnet er Restaurant Bryggen.

“Restaurant Bryggen skal være delemad. Det skal være som at spise derhjemme,” fortæller Mads og uddyber, at her skal der være plads til alle anledninger.

For Restaurant Bryggen er for alle. Her skal være plads til dem, der har fået fri fra arbejde og trænger til en fredagsøl og lidt at spise med kollegaen. Der skal være plads til dem, der fejrer bryllupsdagen i gode, hyggelige rammer og til veninderne, der har lyst til gode drinks, vin og større delevenlig menuer – og så skal der være plads til dem, som bare trænger til en helt enkelt hverdagsret – eller en simpel frokost.

Der vil også være mulighed for at holde fest i Restaurant Bryggens lokaler.

Hos Restaurant Bryggen er de uformelle rammer vigtige. Gæsterne skal have samme hyggelige følelse, som når de spiser i hjemmet med gode venner og familie. For Bryggen vil ikke have den dér konforme restaurantatmosfære. I stedet skal man kunne dele maden, rækker ind over hinanden, skænke vin til hinanden, grille maden ved bordet og slappe af i hinandens selskab.

“Vi kommer til at servere nordisk mad, men det betyder ikke, at der er begrænsninger. Vi kan sagtens servere mad med et asiatisk twist, så længe hovedingredienserne er nordiske”, afslutter Mads.

Restauranten åbner dørene den 29. august og vil holde åbningsreception den 30. august mellem 15-17.

Hvor: Sydhavnsvej 9, 7700 Thisted


Book bord på Bryggen ➤

You may also like...