Hells Kitchen-deltager åbner byens lækreste terrasse

thumb image

Skaldyr, grill og cocktails. Tidligere Hells Kitchen-deltager åbner Al Porto ved Nyhavn, som byder på byens lækreste terrasse.

Endelig er restauranterne åbnet. Og det betyder, at vi skal have stillet vores sult. Her er Al Porto ved Ofelia Plads det nyeste skud på stammen, som bestyres af ingen ringere end Armando Di Raffaele.

Italien kommer til Ofelia Plads


Armando er langtfra ny i restaurantverden. Han driver i forvejen Oluf’s Taverna og L’Imperatore på Østerbro. Han er desuden et velkendt ansigt, hvis man har fulgt seersuccessen Hells Kitchen på TV3, hvor han jonglerede med pander og gryder.

Nu åbner han op for Al Porto, der betyder ‘ved havnen’, som ligger ved Ofelia Plads. Her bliver du mødt af et grill- og cocktailunivers. En længe ventet drøm, der endelig går i opfyldelse.

“Vi har overtaget nogle lokaler på en fantastisk fed lokation. Her har jeg længe drømt om, at introducere Sydens stemning til danskerne”, fortæller Armando.

Grillet hummer og verdensklasse drinks


Al Porto kommer til at rumme spisestedet Grill & Bar. Her bliver du mødt af loungestemning, sprøde toner fra dj’en, duften af grill og søde, sirlige drinks, som leveres af et af landets bedste bartendere. Der vil også være en streetfood bar bestående af et udendørs køkken, hvor der serveres lækre pizzaer, drinks to-go og calamari.

Det er ikke ved et tilfælde at menukortet består af hummer og andet lækkert fra havet plus saftige, grillede bøffer.

“Når skaldyr tilberedes og grilles på de helt rigtige måde, så er det verdensklasse. Og den smagsoplevelse må må man ikke snyde sig selv for”.

Armando er heller ikke bekymret for, at åbne et nyt madunivers efter længere tids nedlukning.

“Danskerne savner at komme ud og spise og fejre at sommeren er på vej. Og her har vi de bedste betingelser, da vi har masser af kvadratmeter ude og inde”.

Åbningsfest 11. maj: Rejegilde ad libitum


Al Porto åbner i maj, og dette fejres med et overdådigt rejegilde som åbningsreception. Arrangementet finder sted 11. maj.

Musikken start kl. 14, og hvor du kan spise pil-selv-rejser ad libitum med tilhørende aioli, sprød salat og lækkert brød. 

Hvor: Sankt Annæ Plads 21
Hvornår: 11. maj
Pris: 200 kr. pr. person 

You may also like...