Seaside Toldboden: Nyt Streetfood gastrohus ved hip havnekaj

thumb image

Toldboden er transformeret, og når de åbner dørene igen den 6. maj 2021 som Seaside Toldboden er det med syv forskellige køkkener fra forskellige verdenshjørner, barer, uformel street food-stemning og 600 siddepladser lige ud til havnekajen.

Hvad drømmer du mest om lige at snuppe med dig hen på din plads i solen?

En omgang mini pita gyros fra det græske køkken? Østers med fermenterede grønne jordbær fra seafood-baren? Eller kan det friste med oksetatar med frisk trøffel fra kød-køkkenet? Eller hvad med grillede hvide asparges med gomadressing fra den asiatiske grill?

Mulighederne er alt for mange. Og dog. Det er umuligt at beklage sig, når man ser menukortet for det nye Seaside Toldboden, som vil inspirere sine gæster med mad fra syv forskellige køkkener – altså noget for enhver smag!

En stjernerække af topkokke

På Seaside Toldboden er det ikke hvem som helst, der kokkererer til dig. Ambitionerne er tårnhøje, og derfor er det stjerne og tidligere Michelin-kokke, der skal sende dig i smagshimlen under sommersolen.

Eksempelvis vil du møde Nikolas Strangas, som er kendt fra Go’ Morgen Danmark og TV2 og har arbejdet på tidligere Michelin-restaurant Era Ora. Han er opvokset i grækenland, og vil stå for at give dig en en særklasse oplevelse fra det græske køkken.

Gabriele Rizza har baggrund fra flere Michelin-restauranter, herunder Studio og Jordnær, men har arbejdet på både 1-, 2-, og 3-stjernede restauranter. Ham, kan du finde i seafood-køkkenet.

Du kan også møde Henrik Jyrk, TV-kok i Go’ Morgen Danmark, som stod bag KUL og IBU i København, og tidligere har arbejdet på en 3-stjernet Michelin-restaurant i San Francisco. Henrik Jyrks motto er, at alle fortjener et godt måltid om dagen, og det vil han serverer for dig fra sin asiatiske grill.

Der er en helt stjernerække af topkokke bag gryderne på Toldboden Seaside. Så book bord og kom af sted for at opleve Toldbodens nye streetfood gastrohus lige ved den hippe havnekaj!


You may also like...