Matcha Bar åbner i Magasin

thumb image

Nu kan du få dit grønne fix på shoppeturen, når Matcha Bar i Helgolandsgade udvider deres veganske og glutenfrie koncept i Magasin på Kgs. Nytorv.

I de sidste tre år har Matcha Bar i Helgolandsgade på Vesterbro forkælet gæster med mad og drikke, der tager udgangspunkt i en af tidens helt store sundhedstrends – nemlig den grønne japanske superfood matcha-te.

Nu kan endnu flere få grønne oplevelser når ejeren bag, Matcha-Mike, udvider sin kærlighed til pulverteen i indre by. Matcha Bar med sit veganske og glutenfrie koncept rykker nemlig ind på 2. sal i Magasin på Kongens Nytorv d. 2. marts.

Her kan gæsterne smage på grøn matcha latte med hjemmelavet øko cashew mælk, rawcakes, buddha bowls, vegansk brunch, salater og meget mere, der ikke kun smager godt – men også er ganske sundt for dig.

Grøn kærlighed i Cali

Ideen til baren opstod i Californien for fire år siden, hvor matcha allerede dengang havde gjort sit indtag i den amerikanske storby. For ejeren bag, Matcha-Mike, som han kaldes, stod det klart, at København manglede et sted, hvor matcha spillede hovedrollen.

“Jeg vil gerne fremme den almene sundhed i Danmark og gerne igennem Matcha Bar. Jeg ville skabe et sted, hvor folk kunne få øjnene op for den veganske og glutenfrie livsstil. Selv om det er sundt, kan det sagtens smage lige så godt, som det du kender,” siger Matcha-Mike, som også går under det borgerlige navn Michael M. Kristensen.

I 2015 åbnede han den første Matcha Bar i Helgolandsgade. Og nu bliver det altså også muligt at tage et smut forbi og få sit grønne superfix, når man er en osetur på strøget.

Fakta om matcha

  • Matcha er en 900 år gammel japansk tradition, som især blev nydt af royale, samuraier og buddhistiske munke.

  • Du kan drikke matcha te varm eller koldt

  • Når man drikker matcha, drikker man hele tebladet.

  • Matcha har ca. 137 gange flere antioxidanter end løst grøn te.

  • Matcha pulver kan også anvendes til madlavning

 

You may also like...

1 Response

  1. Ole siger:

    “Matcha indeholder 34mg koffein”. Nåda! Er det mon pr kop, pr liter, pr pose med 100g, eller er det måske ialt for hele verdens beholdning af matcha?