Nordjysk topkok genåbner Tabu i Aalborg

thumb image

Restaurant TABU i Aalborg genåbnes torsdag den 1. september 2016, med Michael ”Miv” Pedersen ved roret.

Det var til stor ærgrelse for gourmet-elskere, da den aalborgensiske Restaurant Tabu – på trods af imponerende anmeldelser – måtte dreje nøglen tidligere på året. Men nu er en ny restauratør parat til at puste liv i restauranten.

Det er den anerkendte kok, Michael “Miv” Pedersen, der også fungerer som medejer og køkkenchef på CANblau Tapasbar i Aalborg, der vil bære faklen videre.

Siden 1. pladsen i 2013 til DM for professionelle kokke, er det gået stærkt for 31-årige Michael ”Miv” Pedersen. Som medejer og køkkenchef på CANblau Tapasbar i Aalborg, har Michael sammen med sit dygtige køkkenhold begejstret gæsterne med innovative og temperamentsfulde tapas.

Den ægte kærlighed til nordjyske råvarer, lige fra hjemstavnen i Hirtshals og til syd for Limfjorden, har præget Michael ”Miv” Pedersens karriere.

I alt 62 TV-programmer i serien ”Mad med Miv og Møller”, en flot karriere som køkkenchef først på Restaurant Glashuset og sidenhen Restaurant Villa Vest i Lønstrup, har placeret Michael solidt i førerfeltet af nordjyske topkokke.

Lokale nicheråvarer

Med overtagelsen af Restaurant TABU på Vesterå i Aalborg, vil Michael bryde ud af sit spanske køkken onsdag til lørdag aften for at skabe en unik oplevelse på Restaurant TABU, hvor nordjyske nicheråvarer og kompromisløshed vil være ubrydelige dogmer.

Miv udtaler: ”Jeg glæder mig vanvittigt til også at stifte nærmere bekendtskab med de producenter af lokale råvarer, der findes lige syd for fjorden”.

Konceptet vil være en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og lette snacks til kr. 750,-.

Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og et bredt udvalg af snacks til kr. 1.250,-.

Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – og dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.

Kan prøve kræfter med et præcisionskøkken

Udover at lave god mad til aalborgensiske foodies, glæder Michael sig over, at der nu bliver nye muligheder for de spirende nordjyske kokketalenter:

“En stor sidegevinst, med overtagelsen af Restaurant TABU, er at deres egne unge kokke og elever i CANblau Tapasbar fra både Århus og Aalborg, ikke behøver rejse til København for at prøve kræfter med et præcisionskøkken på et meget højt niveau med høje ambitioner,” fortæller han.

Restaurant TABU har plads til 40 gæster pr. aften, ligesom der er mulighed for større selskaber ugens øvrige dage.


Book bord på Tabu ➤

You may also like...