Ugens craving: Vi drømmer om chili con carne!

thumb image

Det er koldt, og du savner allerede dagene, hvor hoste og snøften ikke var overalt! Opskriften på at springe vinterkulden – og ikke mindst efterårssnuen – over er gennem et varmt måltid med med masser af krydderier og chili, som kan varme dig igennem indefra. Du er kommet til det rette sted!

Hver uge kommer DinnerBooking med redaktionens craving og i denne omgang falder den på efterårsretten, chili con carne! Vi er især vilde med chili, der har avokado og masser af creme fraiche på toppen!

Zalt

Dét sætter gang i chili con carne-cravingen for alvor, når man kigger på Zalts varme chili. Du får chilien serveret med ris eller tortillachips og selvfølgelig creme fraiche og salsa til. Hvis du er tørstig har Zalt et væld af gode cocktails, som du kan nyde på siden af den simrende chili. Vælg blandt andet alt fra deres klassiske Mojito til den syrlige Whisky Sour til Zalt’s Passion.

Pris for chili con carne: 149 kroner
Hvor: Kompagnistræde 2, kld. 1208 København


Book på Zalt ➤

Hoppes

Hoppes finder du på den populære Læderstræde. Her er der klassiske caferetter på menukortet som burgere, sandwich, salater og så selvfølgelig den varme chili con carne. Chilien serveres med enten nachos eller ris – og en god portion salsa og creme fraiche. Kan du klemme en smule mere ned og trænger du til lidt ekstra vinterforkælelse – er der også en snasket chokoladekage med kokos på dessertkortet.

Pris for chili con carne: 145 kroner
Hvor: Læderstræde 11a, 1201 København K


Book på Hoppes ➤

Cafe 22

Lige ud til vandet ved søerne ligger Cafe 22. Udover den herlige udsigt over Københavns ikoniske søer, så er der også et bredt udvalg af gode cafeklassikere på menukortet. Du kan blandt andet mæske dig i nachos, clubsandwich, tapas (både vegetar og med kød), rødspættefilet og chili con carne med oksekød, bønner, salsa, jalapeños, creme fraiche og enten ris eller tortilla chips til.

Pris for chili con carne: 139 kroner
Hvor: Sortedam Dossering 21, kld. 2200 København


Book på Cafe 22 ➤

Kafe Kapers

Bor du tæt på Gunnar Nu Hansens Plads på Østerbro, så kender du nok Kafe Kapers. Caféen er både til dig, der skal have en hurtig kaffe og til dig, der vil hænge hele aftenen med en omgang chili og en flaske rødvin. Chilien er klassisk som de andre. Den serveres med enten ris eller tortillachips og selvfølgelig en stor klat creme fraiche, og så varmer den skønt i hele kroppen.

Pris for chili con carne: 145 kroner
Hvor: Gunnar Nu Hansens Plads 2, 2100 København Ø


Book på Kafe Kapers ➤

You may also like...