Top 10 for april i Østdanmark: Grønt Lolland-Falster-spiseri brillerer

thumb image

Et lille grønt spiseri på Lolland-Falster, Spiseriet Den Grønne Verden, ligger i front på april måneds topliste som den bedst anmeldte blandt DinnerBookings brugere.

På Søllested Gods finder du Lolland-Falsters største køkkenhave – et sanseligt eksperimentarium, hvor du kan dufte, smage og se dyrkningen af friske grøntsager.

Men det grønne imperium byder på mere end blot dyrkning, her finder du også et spiseri, som serverer friskt grønt fra haven sammen med fisk, kød og andet godt til ganen.

Køkkenhaven er en biodynamisk inspireret køkkenhave på fem hektar, og er beliggende så sæsonen grøntsager høstes lige ude foran de store panoramavinduer i spiseriet.

Den Grønne Verden åbnede først sit spiseri i oktober 2020, midt i pandemien, og derfor er de både “stolte over at være kommet så langt og få så meget støtte fra lokalbefolkningen,” siger Asger Lünekilde, som driver stedet sammen med Gert Lünekilde og og Godsejer Ulrik Th. Jørgensen.

DinnerBookings gæster er vilde med Den Grønne Verden, og giver topkarakterer til stedet i april måned. Skal du også opleve den grønne perle?

Hele top 10 listen for april 2021:

  1. Den Grønne Verden Spiseriet (Søllested)
  2. Toto Vin & Spisebar (København S)
  3. B-Spis (Næstved)
  4. Le Lac (København Ø)
  5. Klokken (København V)
  6. NIMB Events (København V)
  7. Ewalds Brasserie (Frederiksberg)
  8. Keyser Social (København K)
  9. Skoemagerkroen (Kirke Såby)
  10. Restaurant Schønnemann (København K)

Opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord eller køber takeaway via DinnerBooking.com, får gæsten tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Opgørelsen for april 2021 er baseret på i alt 6.364 gæsteanmeldelser.

You may also like...