Restaurant-nyt i Nordhavn: Spis kongerigets klassikere på ikoniske Frihavnens Station

thumb image

Amerika Plads har fået en ny restaurant spækket med danske klassikere på kortet.

Vild med dunser og smørrebrød? Så er der godt nyt.

I smørhullet på Amerika Plads midt i det blomstrende Nordhavn rykker en ny restaurant ind i historiske Frihavnens Station – lige ved den havnefront, hvor de store passagerskibe engang fragtede danske udvandrere over Atlanten til New York.

Danske hofretter

Selvom beliggenheden drager paralleller til udlængsel, er Restaurant Frihavn lig med nostalgi og hjemstavn. Den ikoniske stationsbygning, som restauranten ligger i er tegnet af den kendte, danske arkitekt Heinrich Wenck og opført i 1895.

Som du nok allerede har gættet, så er det det gode, danske måltid lavet af de bedste råvarer, der er i centrum her.

I det i smukke bindingsværk med det lille tårn og de sprossede vinduer, kan du indtage smørrebrød med sild, dyrelægens natmad eller cremet hønsesalat. Spise stjerneskud og gnaske hjemmelavede frikadeller i dig, som er lavet med masser af kærlighed.

Masteks lillebror

Det er ikke ejerens første skud på stammen. Manden bag, Jakob Genet Mastek, har i forvejen Mastek lige rundt om hjørnet på Dampfærgevej og har cateringvirksomheden Eat Event.

Både Mastek og Frihavn har kok Dennis Nielsen bag roret i køkkenet.

På Mastek er køkkenet nordisk tilsat en portion fransk tyngde.
Her er det østers, jomfruhummer og krogmodnet oksefilet, der fylder på kortet. Nu får Mastek altså en lillebror – en pæredansk en af slagsen.

Træd over de hvidbejsede gulve i restauranten, slå dig ned i de lyse Børge Mogensen-stolen, og nyd kongerigets klassikere serveret i historiske omgivelser lige midt i Nordhavn.

Hvor: Amerika Plads 28, 2100 København Ø 


Book på Restaurant Frihavn ➤

You may also like...