Fransk restaurant genåbner på Frederiksberg

thumb image

Siden 1902 har den klassiske franske restaurant Sans Souci ligget på Madvigs Allé i hjertet af Frederiksberg. Og nu genåbner restauranten på ny. Med ny ejer bag roret!

På Madvigs Alle nummer 15 ligger restauranten Sans Souci i historiske lokaler. Her har restauranten ligget i over 100 år, og trods de mange år på bagen har Sans Souci kun haft fem forskellige ejere. Den 13. august genåbner den franske og danske restaurant igen med ny ejer. Lokalerne og køkkenet er blevet nyrenoveret og moderniseret, men restaurantens historiske DNA er der ikke pillet ved. Her finder du stadig de gamle billeder og portrætter på væggene og et spisekort, hvor råvarer og kvalitet er i højsæde.

På spisekortet er der klassisk, dansk smørrebrød – og besøger du restauranten om aftenen, kan du se frem til et varieret udvalg af kroretter og franske klassikere. Du er garanteret gode, lokale råvarer hos Sans Souci – og ikke mindst de bedste, kendte klassiske vine fra fra Bourgogne, Bordeaux, Piemonte, Alsace og Toscana.

“Vi er stolte af at kunne fortsætte den gode stemning i disse historiske lokaler på Frederiksberg, og vi glæder os over at sætte vores eget præg på både restaurant og vinstue ved at servere gode og velsmagende klassiske retter – og masser af skønne vine!” afslutter den nye ejer.


Book bord på Sans Souci ➤

You may also like...