To anmelderroste restaurationsbrødre åbner ny restaurant

thumb image

Åbningsdatoen for À Terre har vi ventet længe på – og nu kan vi endelig løfte sløret for hvornår drengene bag den tidligere anmelderroste, gourmetrestaurant NÆRVÆR åbner dørene. Det bliver den 3. september efter den sidste sommerbrise har forladt København.

Fyrene bag er Yves Le Lay og Kasper Langkilde. Konceptet er fransk, og så skal det ikke mindst være personligt.

“Vi fortsætter, hvor vi slap med afsæt i det franske køkken og små twist ud i det eksotiske” fortæller Yves Le Lay.
Inspiration fra flere forskellige kontinenter stammer blandt andet fra Yves’ opvækst med den franske far, som udover at kokkerere et gedigent, fransk måltid, tog sønnen med rundt på rejser i hele verden. Det har Yves taget med sig til À Terre.

Den nye restaurant, som kommer til at ligge i Indre By på Tordenskjoldsgade tæt på Det Kongelige Teater, adskiller sig på flere punkter fra NÆRVÆR, men det gode grundlag finder du stadig.

”For os skal det fortsætte med at være ambitiøst med endnu mere fokus på restauranten. Men denne gang åbner vi dørene for flere forskellige mennesker. Også for dem, der ikke ser sig selv som de klassiske foodies,” fortæller Yves.

Menukortet er bredt
Først og fremmest vil det formentlig være til glæde for NÆRVÆRS gamle stamgæster, at drengene har valgt at tage signaturretterne med sig videre til À Terre. Retterne indgår i en menu, som er henvendt til dem, der savner de velkendte, velsmagende retter.

Derudover er menukortet både til vegetarerne, til dem der spiser kød, de sultne, dem uden den store pengepung – og selvfølgelig en teatermenu til dem, der skal have lidt at spise før forestillingen.

For på À Terre skal der være plads til alle, der skal være plads til masser af personlighed, opmærksomhed og ikke mindst nærvær.

You may also like...