Disse restauranter er på østjydernes top 5

thumb image

Over 14.000 gæster har i forrige måned været ved tasterne for at vurdere deres restaurantbesøg via DinnerBooking – her får du de østjyske restauranter, der har klaret sig bedst.

Gode østjyske spisesteder er der nok af, men hvor er du ifølge gæsterne sikret den bedste oplevelse? Det får du her overblikket over med vores top 5 liste. Listen er baseret på de 14.424 anmeldelser fra gæsterne, som vi har modtaget i den sidste måned.

Helt i top finder du Frøken Koch efterfulgt af Kähler Villa Dining i Risskov, der også for nylig høstede en flot anmeldelse i stiften.dk.

Ser man på Jylland generelt er førstepladsen indtaget af Restaurant Bind i Kruså, der bestemt ikke er uvant med topplaceringen.

Top 5 i Østjylland i juli

  1. Frøken Koch, Aarhus C
  2. Kähler Villa Dining, Risskov 
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C 
  4. Hærværk, Aarhus C 
  5. Fru Møllers Restaurant, Odder

Top 5 i jylland i juli

  1. Restaurant Bind, Kruså 
  2. Frøken Koch, Aarhus C 
  3. Kähler Villa Dining, Risskov
  4. Den Bette Kro, Aalborg 
  5. Nordisk Spisehus, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juli 2016 er baseret på i alt 14.424 anmeldelser fra gæsterne. En restaurant skal minimum have modtaget 20 anmeldelser på en måned for at figurere på listen.

You may also like...