Top 5 Aalborg: Favorit frister med franske finesser

thumb image

I afslappede omgivelser serverer oktober-gæstefavoritten Rositas Bistro i borgergade franske specialiteter krydret med kokkens egne yndlings-smage.

I oktober har gæsterne i Aalborg sendt Rositas Bistro – med et væld af franske fristelset på kortet – helt til tops over de bedste gæsteanmeldelser i den nordjyske by.

Ingen stress og jag på Rositas

På Rositas Bistro kan du slappe helt af. Har du bestilt bord er det nemlig dit hele aftenen, så du ikke behøver at skynde dig, så de næste gæster kan komme til bords.

Her er der plads til nærvær og gode, dybe samtaler over mad og vin. Faktisk anbefaler kokken, Johan von Bülow, selv at du kun skal komme de dage, hvor tiden er til at nyde en hel aften i deres selskab.

Aperitif, helaftensmenu og aprés

Her kan du sætte dig godt til rette og nyde helaftensmenuen, der begynder med en aperitif som byder på alt fra Aperol Spritz til Cremant og Gin og tonic. Herefter får du tre til seks retter efter eget valg.

Forkæl smagsløgene med Moules frités, lemonmarineret kammusling, lammemørbrad, braiserede svinekæber, ost, chokolademousse og meget mere. Vinene skal du ikke tænke på, det sørger Rositas for at afstemme perfekt til din menu.

Det hele slutter af med en aprés efter eget valg – få kaffe, en kold øl eller måske en White Russian til at afrunde aftenen

Sjældent man oplever det

Det siger gæsterne, der har besøgt gæsterne i oktober:

Lækre vine og rigelig med mad, samt sød, imødekommen og opmærksom tjener. Dejligt med et bord hele aftenen, da vi så kunne spise de forskellige retter når vi var klar – Michael

Fantastisk betjening. Det er så sjældent, at man oplever dette. Altid opmærksom på gæsten. Fantastisk mad. – Sanne

Se, hvem gæsterne også var vilde med i oktober måned her:

Top 5 Aalborg oktober 2019

  1. Rositas Bistro, Aalborg
  2. Tabu, Aalborg
  3. Café Aalto, Aalborg
  4. Musikkens Spisehus, Aalborg
  5. Mortens Kro, Aalborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for oktober 2019 er baseret på i alt 26.258 danske gæsteanmeldelser

You may also like...